Zaprášená tajemství: Svatební šaty

60%

Zajímavosti 4

  • Adresa na pohlednici, kterou Ted ukazuje Jennifer, zní: Ted Thompson 703 Manning Rd., Jared, MU nebo možná MV 73475 USA. Tento stát USA nemá zkratku MU ani MV. Uvedené poštovní směrovací číslo je pro Pueblu v Mexiku.
  • Šaty, které jsou jádrem tohoto příběhu, a všechny šaty na "novinových svatebních fotografiích z roku 1979", které si Jennifer prohlíží v knihovně, jsou bez ramínek. Ve skutečnosti byl tento styl svatebních šatů v roce 1979 téměř nevídaný a podle módního webu racked.com se trend šatů bez ramínek začal objevovat až v polovině 90. let, tedy nejméně 15 let poté, co se měla konat filmová svatba.
  • Pozorně sledujte, jak se u Jennifer střídá modrý Ford Edge a modrý Ford Explorer. Záběry použité pro vytvoření přední části obchodu Jennifer a Danielle ukazují Ford Edge. Detailní záběry na Jennifer za volantem a na ni stojící před vozidlem ukazují Explorer.
  • Logan se v tomto díle neobjevuje, ale je o něm zmínka. Jennifer vysvětluje, že byl na počítačovém táboře. Brendan Meyer natáčel scény pro seriál Fear the Walking Dead, což vedlo k následnému přeobsazení role.