Co jsme komu zase udělali?

66%

Články 4

Nejlepší filmy první poloviny roku 2019?
Téma26. 7. 2019
Nejlepší filmy první poloviny roku 2019?

Jaké hity nám nabídla polovina roku 2019? Na prvním místě se umístily hrozivé události způsobené Thanosem, který vyhladil polovinu života ve vesmíru a silně oslabil Avengers. A tak musel přijít film s názvem Avengers: Endgame. Co se týká návštěvnosti, pak silným konkurentem byl český snímek Ženy v běhu. Podívejme se na dvacet nejlepších filmů roku 2019. Uvidíme, co s žebříček udělají prázdniny.

Nejlepší filmy v kinech do konce dubna roku 2019?
Téma9. 5. 2019
Nejlepší filmy v kinech do konce dubna roku 2019?

Avengers vítězí všude. Fanoušci marvelovských komiksů a jejich filmových verzí jasně ukázali, co je zajímá a baví. Na vrchol žebříčku se okamžitě probojovali mstitelé s filmem Avengers: Endgame. Hrozivé události způsobené Thanosem, který vyhladil polovinu života ve vesmíru a silně oslabil Avengers, vedou zbylé superhrdiny k tomu, aby ve snad strhujícím finále 22 filmů studia Marvel sebrali poslední síly a pokusili se vrátit úder. Kina praskají ve švech. Jak dlouho to vydrží?

TOP kina ČR: Ženy, draci a milionové české překvapení
Filmy4. 3. 2019
TOP kina ČR: Ženy, draci a milionové české překvapení

Máme tu teprve začátek března, už nyní to však vypadá, že bude brzy pokořena meta návštěvnosti 1 milionu diváků! A je dvakrát zajímavé a pro tuzemské producenty povzbudivé, že se o to postará český film. Komentovaný žebříček tržeb a návštěvnosti českých kin (Unie filmových distributorů) se opět po týdnu hlásí o pozornost.

Premiéry v kinech: Když "multikulti" není po chuti některým Francouzům
Filmy28. 2. 2019
Premiéry v kinech: Když "multikulti" není po chuti některým Francouzům

Nejkratší měsíc v roce přináší šest premiér. Tentokrát to ale nevypadá na bůhví jakou "hitparádu". Vrací se horor s časovými hrátkami (Všechno nejhorší 2) a francouzská multikulti rodina (Co jsme komu zase udělali?). Zaujmout by mohlo životopisné drama pojednávající o francouzské spisovatelce, která musela publikovat pod pseudonymem vlastního muže (Colette: Příběh vášně). Pojďme si všechny novinky představit.