Kingdom Come: Deliverance

82%

Komentáře a recenze 10

Dle relevance
D
90%

Závěrem mohu říci, že se hra rozhodně povedla, za což jsme po tolika letech nesmírně rádi a svým způsobem i hrdí. Naše výtky se zaměřují spíše na drobnosti, které vývojářům zabrání v dosažení maximálního hodnocení, ale neodradí nás od toho, abychom hru doporučili každému, koho zajímá historie.

A
90%

Kingdom Come: Deliverance je skutečně specifické dílo zacílené na milovníky historie, fanoušky velkých otevřených světů a hráče klasicky orientovaných RPG, v nichž se občas víc mluví, než bojuje.

b
90%

Jinak je ovšem technický stav hry obdivuhodný a na prostřední detaily, kdy grafika pořád vypadá skvěle, si zahrají i lidé s průměrnými sestavami. A zmínit musím i fantastický orchestrální soundtrack, který se plynule mění podle intenzity dění na obrazovce.

K
84%

V mnoha ohledech se vymyká zajetým kolejím herního průmyslu a sebejistě kráčí svou vlastní cestou. Díky tomu dokáže zprostředkovat zážitek, který by člověk v jiných RPG hledal jen velmi těžko. Jednoznačným selháním je technický stav hry.

C
81%

Ať máte mistra Vávru rádi nebo ne, je pravdou, že můžeme být na Kingdom Come: Deliverance právem hrdí, protože je to kvalitní open world RPG hra, která si v ničem nezadá se světovou produkcí v čele se sérií The Elder Scrolls.

K
80%

Před Warhorse však ještě stojí pořádný kus práce, než dají Kingdom Come: Deliverance do stavu, v jakém hra mohla a měla být ještě před vydáním. Pokud se tak stane v uspokojivém měřítku a výsledku, bude spravedlivé, aby si každý připočetl k výslednému hodnocení ještě jeden bodík.

H
80%

Nápaditá a plná hodin a hodin obsahu, taková je Kingdom Come: Deliverance. Bohužel je také plná chyb, které z jinak skvělé hry občas dělají utrpení.

g
80%

Kingdom Come: Deliverance je jiná hra. Ve svém rozváženém tempu je neskutečně pohlcující, může se pochlubit maniakálně propracovaným zpracováním středověkých reálií a naprosto věrnou atmosférou, řadou dovedně postavených questů a, až si na něj zvyknete, fantastickým bojovým systémem.