Absolutely Fabulous: The Movie

49%
Absolutely Fabulous: The Movie
Plakát traileru

Edina a Patsy jsou zpět — v jejich velkolepém debutu na filmovém plátně! Stále překypují šarmem a půvabem, prohýřených nocí v londýnských klubech by se nikdo nedopočítal. Po jednom nepovedeném večírku módních veličin jsou ale obviněny z katastrofické nehody, která potkala Kate Moss, a stávají se oběťmi mediální štvanice. Zdá se, že v Londýně už jim pšenka nepokvete, proto odlétají na Francouzskou riviéru s plánem usadit se tu natrvalo a užívat si život na vysoké noze až do smrti! (Bontonfilm)




xxmartinxx
xxmartinxx
22 296 bodů
6
Bizarně dadaistické, naprosto neuchopitelné ve své absolutní neochotě dávat smysl jako film. Je mi jedno, jestli se to umělecký záměr, nebo pád na hubu, ale tohle je natolik za hranou, až to má svoje kouzlo. Kdyby se na konci objevilo na místě režiséra J-L Godard, všechno by to krásně zapadlo do sebe. Navíc si cením filmu založeném na tak specifické subkultuře jako PR, copywriterství a marketing - lidé z těchto oborů se zřejmě pobaví upřímně, protože tenhle film jim rozumí.
p.a.douch
p.a.douch
8 380 bodů
8
Edina a Patsy furt jedou svoje, až si z toho Marshall uvědomil, že je ženská. Super návrat starých známých - Matinka, Bubble i Saffy. Nástup na přehlídku a ranní probuzení je super. Já se bavil, konec byl taky dost dobrý: "Takže robertka už nepotřebuješ."
  • Fletcherová, Saundersová, Lumleyová

Dodatečné informace

Původní název:
Absolutely Fabulous: The Movie (více)
  • Velká Británie Absolutely Fabulous: The Movie
  • Velká Británie Absolutamente fabulosas
  • Velká Británie Absolutely Fabulous: Der Film
  • Velká Británie Absolutely Fabulous - Il film
  • Velká Británie Absolutely Fabulous : le film
  • Velká Británie Naprosto dokonalé
  • Velká Británie Naprosto dokonalé.
Premiéra v ČR:
1. 12. 2017
Země původu:
Velká Británie
Tržby:
37,92 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Absolutely Fabulous: The Movie je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch