Hrdina až do konce

65%
Hrdina až do konce
Plakát traileru
Lee Hayden je stárnoucí bývalá hvězda stříbrného plátna, která zářila ve westernech před čtyřiceti lety. Dnes namlouvá reklamy na omáčky barbecue a na svém ranči v Malibu se věnuje převážně popíjení burbonu a kouření trávy, kterou ho zásobuje jeho jediný přítel Jeremy, který s ním kdysi (v dětské roli) hrál v jeho nejslavnějším filmu Hrdina. Lee je rozvedený, s bývalou ženou má celkem srdečný vztah, to se ale nedá říct o vztahu k dceři, zřejmě trvale frustrované tím, že ji jako otec zanedbával. Takřka v tu samou chvíli se Lee dozvídá dvě věci, které mají jeho celkem poklidné vegetování rázem změnit: jeho agent mu sdělí, že dostane cenu Western Icon za celoživotní dílo, a jeho lékař ho zaskočí zprávou, že má rakovinu slinivky. Lee o své nemoci nikomu neřekne, místo toho tvrdí, že dostal nabídku natočit nový film. Na ceremoniálu Lee zazáří – má výbornou řeč a v závěru svou cenu věnuje překvapené fanynce...



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Tyhle malé - nenápadné snímky mám hrozně rád, protože právě v nich se skrývají ty nejsilnější emoce a nádherné lidské příběhy. The Hero je tím nejzářivějším příkladem. Skrývá v sobě mnohem více než se na první pohled může zdát. Příběh ač se může zdát jakkoliv banální - je nádherný,lidský a smutný. Jenže Sam Elliott to vše povýšil o několik stupňů výše. Předvedl úžasný herecký výkon,kterým mi v určitých chvílích vehnal slzy do očí. Dostal jsem vše co jsem očekával a rád tento snímek doporučím dál.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Bylo to fain. Příběhů o stárnoucích nemocných lidech rozhádaných s dětma je dost, tohle je ale taková až pohodovka o těžkých věcech. Sam Ellitot v roli, za které se rozdávají nominace.

Dodatečné informace

Původní název:
The Hero (více)
  • USA Hrdina až do konce
  • USA The Hero
  • USA Bohater
  • USA Kahraman
  • USA Ο ήρωας
  • USA Герой
Premiéra v ČR:
1. 3. 2024
Distributor:
SkyShowtime
Země původu:
USA
Tržby:
4,08 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch