Tenkrát v Kalifornii

53%
Tenkrát v Kalifornii
Steve Ford (Bruce Willis) je soukromý vyšetřovatel z předměstí Los Angeles. Jeho profesní a soukromý svět se spolu střetnou poté, co přijde o svého milovaného psa Buddyho. Buddy je ukraden nechvalně proslulým gangem. Po řadě bláznivých situací začíná Steve s gangem vyjednávat. Současně je pronásledován dvěma pomstychtivými samojskými bratry, osobními strážci jednoho lichváře a několika dalšími podivnými týpky. Říká se, že pes je nejlepším přítelem člověka, a Steve dokazuje, jak daleko je člověk ochoten zajít, aby Buddyho získal zpět... (Starmax)



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Trailer mi slíbil mnohem víc než mi samostatný film nakonec nabídl. Snímek se snaží být za každou cenu zábavný a cool,tak aby přitáhl co nejvíc pozornosti a všem se zavděčil. Čekal jsem nějakou pohodovou oddychovku,která se bohužel nekonala. K čemu ta plejáda známých jmen,když scénář neklape tak jak by měl a vše to působí strojeným dojmem. Pro Willise je to po dlouhé době opět koukatelný film. Což nemůže brát jako plus,když vezmeme v úvahu v čem se teď objevoval. Děj je zbytečně překombinovaný a celkově se snaží být něčím víc než ve skutečnosti je. Jediné pozitivum je role Johna Goodmana, který si jí užívá každou vteřinu. Ve výsledku se jedná o průměrně béčko, které nezachrání ani nahatý Willis na skejtu.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Jop, mohlo to být fakt dobré. Jenže Cullenovci prostě nejsou Shane Black, takže ikdyž Willisovi ta role docela sedla, výsledek je hodně sterilní. Fakt škoda, pár silných chvilek to má.
avenis
avenis
8 145 bodů
3
Nahý Bruce Willis na skateboardu a s pistolí mezi půlkama. To se jen tak nevidí. Jasona Momou jsem skoro nepoznala v tom šátku a s licousy. Ještě že má to své tetování na ruce. John Goodman se učí nechat věci plavat... a pak už jsou tam jen vymyšlené postavy v rádobyvtipném ději. Bratři Cullenové holt nejsou upíři, ale ani výrazně originální autoři. Chvílemi se snaží o Tarantinovský styl, chvílemi o Coenovský, mezitím je něco, co asi bavilo hlavně zúčastněné herce. No, co už... možná to pochopím v příštím životě. (29.12.2021)

Dodatečné informace

Původní název:
Once Upon a Time in Venice (více)
  • USA Tenkrát v Kalifornii
  • USA Once Upon a Time in Venice
  • USA Going Under
Premiéra v ČR:
30. 9. 2021
Země původu:
USA
Čeština:
Tenkrát v Kalifornii je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch