A Cinderella Story: If the Shoe Fits

55%

Zajímavosti 5

  • Soundtrackové album k filmu je považováno za první studiové album Sofie Carson, protože se objevuje ve většině písní a většinu písní nahrála znovu. Soundtrack je vytvořen pro všechny digitální platformy ke stažení a v obchodech stejně jako samotný film.
  • Tento film měl být posledním filmem série Příběh o Popelce, ale tvůrci vymysleli ještě jeden film, který se jmenuje Příběh o Popelce: Vánoční přání.
  • Stejně jako ostatní filmy, Carson udělal hudební videoklip k hlavní písni filmu "Full Throttle" V lyric sing along video jako featurette pro film, video bylo vysíláno na Disney Channel, ale Sofia neuvolnil video oficiálně pro jeho propagaci.
  • V rozhovoru pro Young Hollywood se Sofia náhodou setkala s Hilary Duff a jejím synem v obchodě s jogurty. Carson byl nervózní a přistoupil k Duffové, aby jí oznámil, že je poctěna tím, že bude natáčet poslední díl filmové série, kterou vytvořila. Duff byla nadšená a dala Carsonovi najevo, jak moc je její fanynkou, a doufala, že s ní bude v budoucnu spolupracovat při svém návratu ke společnosti Disney.
  • Jednou z věcí, která tuto sérii spojuje, je to, že všechny hlavní představitelky v Příběhu o Popelce pocházely z Disney Channelu a jeho sesterské stanice ABC Family (FreeForm) nebo v nich hrály. Bývalá popová hvězda Hillary Duff měla na Disney Channel vlastní pořad s názvem Lizzie McGuire a byla hvězdou seriálu Kráska a kufřík na ABC Family. Popová hvězda Selena Gomezová zase hrála ve vlastním pořadu Čarodějky z Waverly Place, kde debutovala Lucy Haleová, další bývalá popová hvězda, než se přesunula do seriálu Pretty Little Liars na ABC Family. Sofia Carsonová vycházející zpěvačka a herečka od Disneyho debutovala v populární sérii Potomci, než se přesunula do spin-offu Pretty Little Liar od ABC Family (FreeForm) s názvem The Perfectionists.