Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

62%
Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra. (Falcon)




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Do třetice všeho dobrého a zlého. Tento třetí a (prozatím?) poslední díl nepřináší do série nic nového,ale za úkol si dal jen bavit ty nejmenší diváky. To se mu daří tak na půl. Tvůrci stále dokáží těžit z převedení monster do běžného života,ale už to nemá takovou šťávu. Animace se nijak extra nezměnila,ale to vůbec nevadí,protože se mi líbila už v prvním dílu. Pokud se chcete jen bavit a nečekáte žádný hluboký příběh,tak je Hotel Transylvánie právě pro vás.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Trošku zklamání,ale ještě pořád strašidla dokáží udělat trošku zábavy. Scénář je průměrný, na mě je tam zbytečně moc hudby a ztřeštěného tance.. jako by se tvůrci snažili za každou cenu pobavit, až je to chvílemi trapné. Jsou horší animaky, to jistě, ale třetí Transylvánie není nic extra.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Jasně nejslabší díl. Nejzábavnější věci klasicky už v traileru, zbytek je takový ne moc dobrý rodinný film. Při válce Dj´s na konci mi bylo zle nedobře.


Dodatečné informace

Původní název:
Hotel Transylvania 3 (více)
  • USA Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená
  • USA Hotel Transylvania 3
Premiéra v ČR:
12. 7. 2018
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Rozpočet:
80 mil. USD
Tržby:
528,6 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená


Podobné


Powered byJustWatch