Hotel Transylvánie: Transformánie

58%
Hotel Transylvánie: Transformánie

Když se Van Helsingův mysteriózní vynález “Monstrifikátor” rozbije, Drak jeho parta příšer se promění v lidské bytosti, zatímco z Johnnyho se stane monstrum! Mají teď nepatřičná těla, Drak přijde o své magické schopnosti a rozjařený Johnny si užívá život v těle monstra. Musí se ale spojit a vydat se napříč zeměkoulí, aby našli prostředek k záchraně dřív, než bude pozdě, a než se jeden z druhého zblázní. S pomocí Mavis a rozmařilé Drakovy party v lidské podobě musí za každou cenu najít způsob, jak se vrátit do své původní podoby, než se proměna stane nezvratnou.

V poslední kapitole filmové série Hotel Transylvánie se tvůrce frančízy Genndy Tartakovsky vrací jako scénárista a producent. Podíl na produkci má i Selena Gomez, která se opět objeví v roli Drakovy dcery Mavis, a vrací se i Andy Samberg v roli Johnnyho. Ve filmu dále hrají Kathryn Hahn, Keegan-Michael Key, Steve Buscemi, David Spade, Brian Hull, Asher Blinkoff, Brad Abrell, Fran Drescher, Jim Gaffigan a Molly Shannon. V českém znění se vrací stálí dabéři Hotelu Transylvánie Petr Rychlý, Lucie Vondráčková, Ondřej Gregor Brzobohatý, Filip Švarc, Tomáš Juřička, Libor Terš, Radek Kuchař, Petr Čtvrtníček a celá původní parta. Režiséry filmu jsou Jennifer Kluska a Derek Drymon, producenty Michelle Murdocca a Alice Dewey Goldstone. (Falcon)




Recenze: Hotel Transylvánie: Transformánie

Kinobox.cz
60%

Po animované stránce nelze Transformánii nic vytknout. Čtyřka je stejný vizuální zážitek jako předešlé filmy, naopak ještě obohacený o atraktivní prostředí džungle Jižní Ameriky, kam Johnny s Drákulou odjedou hledat krystal. Příroda vypadá reálně, Drákula se nádherně potí a Johnnyho monstrózní podoba je roztomilá a přesně odpovídá jeho nátuře. To si ostatně zaslouží asi největší pochvalu. Nejedná se totiž jen o postavu Johnnyho, že kterého se stal ztřeštěný roztomilý dráček, který v mnohém připomíná Soptíkova otce Dejmala, i lidská podoba Drákuly a jeho přátel je velmi povedená. S ohledem na jejich konstituci, typ i celkové vzezření v porovnání s jejich původní podobou odvedli animátoři skvělou práci.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Zatím nejnovější pokračování Hotelu Transilvánie mi svou kvalitou připomínala předešle dva díly (první díl - nejlepší). Opět se setkáváme se starými známými na které tentokrát čeká úplně nové dobrodružství - stanou ze z nich lidé a z Johnyho se naopak stane příšera. Právě díky této "výměně" vzniká nejvíce vtipných situací a já se i opravdu párkrát od srdce zasmál. Bohužel je to opět šíleně uřvané a ukřičené až toho bylo moc. Tvůrci očividně zařadili autopilota a jedou hodně na jistotu. V podstatě servírují to nejosvědčenější z předchozích dílů a doufají, že to i tentokrát diváci přijmou. To jestli se jim to podařilo je už na vás.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
Stále ještě zábavný animák. O zábavu se stará zejména na monstrum transformovaný Johnny. I na lidi transformovaná parta monster z minulých dílů není špatná. Nápad to není vubec špatný a celá tato série je celkem pěkná animovaná podívaná. Mezi top animáky se však ani jedna z Transylvánií v mém osobním žebříčku nezařadila.

Dodatečné informace

Původní název:
Hotel Transylvania: Transformania (více)
  • USA Hotel Transylvánie: Transformánie
  • USA Hotel Transylvania: Transformania
  • USA Hotel Transylvania 4
Premiéra v ČR:
5. 8. 2021
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Čeština:
Hotel Transylvánie: Transformánie je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Hotel Transylvánie: Transformánie


Podobné


Powered byJustWatch