Hotel Transylvánie 2

72%
Hotel Transylvánie 2
Rodinka Draculů se ve zcela nové strašidelné komedii společnosti Sony Pictures Hotel Transylvánie 2 vrací s novou dávkou dobrodružství! Zdá se, že Hotelu Transylvánie se začíná dařit... Dracula konečně ustoupil ze svých striktních zásad ubytovávat v hotelu pouze příšery a ten se proto otevírá i lidským návštěvníkům. Za zavřenými dveřmi krypty ale Draculu sžírají pochybnosti o tom, zda se jeho napůl lidský a napůl upíří vnuk Dennis vůbec někdy stane upírem. Když tedy Mavis ve společnosti Johnnyho vyrazí na návštěvu lidské části příbuzenstva - na které ji ostatně také čeká nejedno překvapení - požádá "Děda" Drac o pomoc své přátele Franka, Murrayho, Waynea a Griffina a společně Dennisovi nachystají "kurz pro strašidla". Nemají ale nejmenší tušení, že se k návštěvě své rodiny v hotelu chystá také Dracův rozmrzelý a velmi, velmi, velmi staromódní otec Vlad. Když se tedy Vlad dozví, že jeho pravnuk není čistokrevný upír - a ještě k tomu teď do Hotelu Transylvánie mohou jezdit i lidé - nastane mela, ze které by dost možná i upírovi ztuhla krev v žilách. (Falcon)



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6
O něco slabší než první díl. Pár scén tu bylo opravdu dobrých a dobře jsem se od srdce pobavil,ale na můj vkus je to až moc zaměřeno na děti. Animace je pěkně provedená a dobře se na ní kouká. Příběh je tentokrát o chlup lepší než v prvním díle,ale jako celek mne to nenadchlo.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7
Přibyl potomek upírky a člověka a tak začne zábavná jízda, která se točí kolem toho, jak se děda snaží z prcka udělat upíra. Postavy zůstávají, scénář je bohatší a nechybí dostatek zábavných scén. Druhý díl se mi líbil více, než ten první a to nebývá zvykem.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Přímočarý rodinný animák a zároveň fain pokračování, ale ta stereotypní předvídatelnost někdy trošku škodí. Třetí díl si už moc představit neumím.


Dodatečné informace

Původní název:
Hotel Transylvania 2 (více)
  • USA Hotel Transylvánie 2
  • USA Hotel Transylvania 2
Premiéra v ČR:
24. 9. 2015
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Čeština:
Hotel Transylvánie 2 je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Hotel Transylvánie 2


Podobné


Powered byJustWatch