Standoff

56%

Zajímavosti 5

  • Je to těžké vidět, ale když Carter v obou případech nabíjí brokovnici ráže 20, je na nábojnici již důlek, což naznačuje, že náboj již byl zasažen zápalkou, a proto by v brokovnici, do které ho nabíjí, "nevystřelil".Snadněji je vidět, jak se Bird pokouší zastřelit Sade (01:17:30) a dokazuje, že "nevystřelí". Ozvalo se "cvak". Spatření něčeho, na co je ve filmu upozorněno, není Goof.
  • Když poprvé vidíme strážníka Bakera, jak řídí hlídkové vozidlo a mluví do vysílačky, pohled ze sedadla spolujezdce ukazuje, že v zapalování vozidla není žádný klíč.
  • Když Carter (Thomas Jane) nabíjí a vyhazuje náboje z brokovnice, jsou červené. Poté Sade (Laurence Fishburne) identifikuje brokovnici jako ráže 20. Brokové náboje ráže 20 musí mít žlutou trubici a již mnoho let se neprodávají v jiné barvě.
  • Zástupce má u sebe dlouhý kolt Python. Každý rozumný zástupce by ji rychle vyměnil za pistoli s kratší hlavní, protože dlouhá hlaveň se zasekává do sedadla hlídkového vozu. Dokonce i 6" hlaveň je nepohodlná pro nošení v hlídkovém voze se služebním pouzdrem s vysokou jízdou, natož s pouzdrem použitým v tomto filmu.
  • Příběh Thomase Janea se podobá jeho roli v Punisherovi, kde po smrti rodiny (bez manželky) začne pít a uvažuje o sebevraždě.