Doba ledová: Mamutí drcnutí

57%

Komentáře a recenze 34

Dle počtu bodů
lamps
lamps
15 156 bodů
4
Jestli měla čtyřka uhozenou zápletku, tak tohle je teprve něco - to už vážně ve Foxu ztratili veškerou soudnost? Všechny předešlé díly mám víceméně rád, už jen pro ty haldy sympatických a hláškujících postav, ale tady je snad každý prvek neuvěřitelně odfláklý a nevýrazný - od šíleného příběhu, kterému se musí smát i pětiletý Jajda, až po jednotlivé gagy, které se vytratily na úkor patetického rodinného žvatlání. Za pozornost stojí snad jen pár hlášek rázné babičky, bezprostřední navrátilec Buck a Scratův boj se zesílenou gravitací, při kterém jsem se musel chtě nechtě chlámat nahlas. Říká se, že méně je někdy více - u téhle série už by ale nejvíce bylo nic.
sabule
14 227 bodů
5.5
Pro děti do 10 let ještě dobré,ale jinak už hodně slabý odvar předchozích filmů o době ledové.Příběh je už dost natažený a jsou tam dlouhé nudné pasáže.Ale jinak jít na to z dětmi,tak si u filmu alespoň odpočinete i když ten prvotní boom už je bohužel pryč.
bayern
13 716 bodů
4.5
Film už je hodně koncipován pro menší a menší děti a začíná to být celkem nudné.Sice se hlavní postavičky hodně snaží a český dabing je opšt na jedničku,ale už tomu něco chybí,chybí originalita pilotních dílů a nevím,zda-li se plánuje ještě pokračování,na co máme být zvědaví?
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
8
Doba Ledová už je tu popáté. Což je něco neuvěřitelného. Když se zamyslím jak jsem jako malý špunt koukal na první díl a postupně jsem rokama viděl další a další díly dává mi to nostalgické vzpomínky. A teď je tu pátý díl. Osobně za nejlepší považuji třetí díl. Ve čtvrtém díle mi hrozně chyběl Buck a teď je tahle šílená vačice zpět. Pořád je to dobrý. Přesto už je zralý čas to ukončit. Animace je výborná a sám jsem byl překvapen jak mi film přišel normální (několikrát jsem se osobně zasmál). Ale od té jedničky ušel velký krok. Kdyby člověk nejdřív viděl první díl a pak přeskočil všechny a pustil si pětku byl by šokovaný. Tak uvidíme kolika dílů se ještě dočkáme.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Hvězdička za veverku, jinak běžný animák bez výrazných vtipů. 40%
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
4
Nějakou speciální lásku sem nechoval ani k předchozím čtyřem dílům, ale tohle už je naprostej vrchol zoufalosti filmovýho průmyslu... Přesně takhle to vypadá, když někdo řekne, že další díl prostě bude a pak až se někdo začne zamejšlet nad tim, o čem by vlastně mohl být... Osobně doufám, že dalšího dílu už se snad nedočkám...
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
7.5
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
HappyPiere
HappyPiere
2 773 bodů
6
Děti v sále se smáli úplně všemu (nejvíc pak potitulkové scéně) a rodiče tak povětšinou strhli, ale úpadek a vyčpělost značky je již znát. Takže je fajn, že bude konec a přijde se snad s novými náměty. Ale jako rozlučka je to dostatečně přepísklé, takže správné.
Edward
Edward
2 481 bodů
2
2/10
miza
miza
2 336 bodů
5
To již nebylo tak humorné jako předešlé díly.Vyprchala šťáva a i nápady.