Nemilosrdní

57%
Nemilosrdní
Serge Buren je legendární polda, noční můra všech kriminálníků. On a jeho policejní tým mladých kolegů vyznávají trochu nevšední vyšetřovací postupy. Mezi jejich osvědčené a oblíbené metody patří přepadovky a výslechy zadržených s použitím baseballových pálek. S oblibou ignorují pravidla v průběhu velkolepých zatčení. Jejich práce je více než efektivní a výsledky jsou brilantní. Jenže jejich nadřízení začínají mít dojem, že kovbojové nemají u policie co dělat a jako supi čekají na jakoukoli chybu. Na pařížské scéně se objevuje gang lupičů, kteří neuvěřitelnou rychlostí vykrádají banky a klenot-nictví. Bohužel jsou po zuby ozbrojeni automa-tickými zbraněmi a na jejich konto během loupeží přibývá brutálních vražd. Buren a jeho jednotka musejí použít veškerou vynalézavost a všechny své metody, aby se poku-sili šílené zločince zastavit...(Bioscop)



hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Celou dobu jsem měl pocit, že jsem tohle už někde viděl. A pak mi to došlo. Antigang je ne moc podařený remake anglického The Sweeney, které bylo ale lepší vlastně ve všem. Navíc Reno v těch akčnějších běhacích scénách už prostě nestíhá a vypadá to pak celé hodně komicky.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Pod neustálou palbou ze zbraní není poznat rozumný děj. Jen samé střílení šup nějaký ten kec pro odlehčení a pak znovu palba. K tomu zadýchaný, věkem sešlý chudák Reno. Výhodou tohoto filmu je že nenudil.
avenis
avenis
8 386 bodů
5
Film už je za půlkou a já pořád čekám na něco neotřelého. Mohutná střílečka, kulky sviští a nikdo se do nikoho netrefí. Předpovídám, že Buren nebo Margaux musí nakonec zemřít. Aby to bylo dostatečně srdcebolné... no, ještě mám 35 minut do konce. Doplním po shlédnutí... Hm, takže ona. Myslela jsem si to. No, bylo to béčkové až céčkové. Ani Jean Reno to nezachránil. (9.3.2021)

Dodatečné informace

Původní název:
Antigang (více)
  • Francie Nemilosrdní
  • Francie Antigang
  • Francie Antigang - Nell'ombra del crimine
  • Francie Escuadrón de élite
Premiéra v ČR:
8. 10. 2015
Distributor:
Bioscop
Země původu:
Francie
Tržby:
3,06 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Nemilosrdní je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch