The Order: 1886

72%

Komentáře a recenze 11

Dle relevance
Kinobox.cz
80%

Takže ano, vše negativní, co se o téhle hře dočtete, je pravda. A přesto by vás to nemělo odradit. The Order 1886 stojí za zahrání i se všemi chybami.

Z
80%

Kdyby Ready at Dawn stihli dokončit The Order: 1886 zároveň s uvedením PS4 na trh, tak už v listopadu 2013 by konzole ukázala, co dokáže. Propracovaná grafika, skvělý příběh, hutná atmosféra a filmová prezentace dělají z The Order: 1886 hru, kterou byste si měli zahrát. Jen škoda, že přestřelky tvoří jen polovinu hry a delší mohla být i herní doba.

g
80%

A když vám kamera ukáže, jak vypadá nepříčetně rozzuřený Galahad z pohledu nepřátelských očí, člověka z toho až zamrazí. Motion Capture (respektive Performance Capture) je zvládnuto na výbornou a v tomto ohledu vývojáři nekompromisně naplnili svoje sliby na sto procent.

K
80%

Samozřejmě, mohla být delší a sem tam se nějaký nedostatky najdou, pramenící především z menší zkušenosti studia Ready at Dawn. The Order má ale do budoucna obrovský potenciál, daleko větší jak Uncharted nebo The Last of Us, takže pokud se bude dobře prodávat, určitě si vývojáři vezmou k srdci zpětnou vazbu, a pak se máme teprve na co těšit.

C
79%

Kapitolou sama pro sebe je ozvučení, které je jedním slovem dokonalé. Jak zvuky, tak i dabing a hudba jsou zpracovány na jedničku. K jednotlivým postavám dabéři prostě sedí a i díky nim se s vašimi spolubojovníky poměrně rychle sžijete.

D
70%

Jde o veskrze lineární a přímočarý, ale parádní, poutavý a především velmi filmový zážitek s bezprecedentní vizuální stránkou a výtvarným stylem. Občas potřebujeme i to, nemyslíte?

V
68%

Grafika je excelentní, stejně tak hudební podkres a také atmosféra. Hratelností se dostáváme někam ke Gears of War. Jen tu chybí v podstatě jakákoliv inovace. Na jedno dohrání velice solidní zážitek, který však ale brzy zapomenete a budete vyhlížet Bloodborne.

b
67%

Řada věcí ve hře chybí. Kotouly můžete dělat pouze, pokud po vás nepřítel hodí granát. Ten mimochodem nemůžete hodit nazpět a při vlastním použití jej musíte zcela zastarale zvolit jako primární zbraň - nemá vlastní tlačítko. Není také možné přepínat při zaměřování pohled kamery přes levé nebo pravé rameno.