Malý princ

75%
Malý princ
Od Marka Osborna, režiséra Kung Fu Pandy, přichází první celovečerní animovaná adaptace slavného díla o přátelství, lásce a skutečném štěstí. Ústřední postavou je malá holčička, kterou se její maminka snaží připravit na skutečný svět dospělých. Její plán naruší trochu excentrický, leč dobrosrdečný soused, letec, který holčičce představí neobyčejný svět, jenž mu před dávnou dobou představil Malý princ. Ve světě, kde vše je možné, začne pro malou holčičku kouzelná cesta uvnitř vlastní představivosti, na které znovuobjeví své dětství a zjistí, že skutečně můžeme vidět jen srdcem. (A-Company CZ)



Recenze: Malý princ

Kinobox.cz
75%

"Klasická" 3D animace skutečného příběhu kontrastuje s loutkovými výjevy a "papírovou" animací s Malým princem a jeho knižním světem. Velmi působivé.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Nádherný animovaný snímek o přátelství a velkém dobrodružství. Knihu Malého prince jsem četl x krát a mám jí velmi rád,proto jsem rád,že se konečně někdo tohoto námětu chytl a vtiskl mu působivou animovanou podobu,kterou si zaslouží. Tahle verze,ale jen volně vypráví příběh Malého prince a je zde na můj vkus zbytečně mnoho odboček,které brzdí tempo a občas musí pro děti působit zmateně.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
6
Dost velké zklamání po tom všeobecném nadšení. Neskutečně uměle natažené, konec vyloženě proti Exupérymu zprimitivní a začne hledat záporáky ve světě, kde nemají co dělat. Pedovztah v ústředí působí neskutečně nastrčeně. Veškerá síla pramení výlučně z předlohy, což trochu vnáší otazník do smyslu téhle adaptace, která je pro děti moc depresivní a pro mě moc ničící Malého prince.
olga-pu
20 075 bodů
8
Krásný rodinný film.A takových není moc


Dodatečné informace

Původní název:
Le Petit Prince (více)
  • Francie Malý princ
  • Francie Le Petit Prince
  • Francie The Little Prince
Premiéra v ČR:
3. 12. 2015
Distributor:
A-Company
Země původu:
Francie
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné