Signál z neznáma

55%
Signál z neznáma
Setkání dvou mladíků a dívky s hackerem, který se jim naboural do počítačového systému, navždy ovlivní jejich dosud normální životy. Dva mladíci, Nic a Jonah, doprovázejí Haley na výletě na středozápad USA. Cestou se rozhodnou vyhledat počítačového hackera, který jim nedávno způsobil spoustu nepříjemností v jejich škole. Vypraví se tedy na adresu, kterou se jim podařilo zjistit. Na místě, uprostřed divočiny, objeví pouze rozpadající se budovu. Když se ji trojice pokusí blíže prozkoumat, z nevysvětlitelných důvodů se kolem nich najednou začnou dít podivné věci. Všichni tři ztratí vědomí a později se probudí jenom Nic. Zjišťuje, že se všichni tři nachází kdesi v podzemním komplexu a že spolu se svými přáteli přišel do kontaktu s mimozemskou civilizací. Všichni tři jsou tam drženi proti své vůli a podrobeni testování.(TV Nova)



hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Nízkorozpočtová sci-fi, která stojí na zajímavém nápadu, nicméně i ten u mě nakonec vyšuměl do ztracena. Každopádně Eubank točit umí, jen by to chtělo vyfasovat schopnější scénář.
Klajnik
Klajnik
8 615 bodů
2
vesměs prázdno a to něco málo, co film skýtá je příliš nezajímavé
Pas
Pas
6 225 bodů
1
Signál... Hned od prvnich zaberu je jasne, ze z toho vyjde nejake lacine(coz vzdy nemusi byt spatne, ale u tohoto zanru to vyzaduje genialni napad a talent) sci-fi cecko od nejakeho mladeho rezisera, co se snazi veci za kazdou cenu delat jinak a bohuzel neni schopen videt, jak to je blbe, hlavne se to lisi, a ze ma pocit, ze predava divakovi svuj hluboky filozoficky odkaz. Není to pravda ani omylem.Upocená nudná zábava se scénářem pro děj tak na 10 minut. Silně bezkontaktní.

Dodatečné informace

Původní název:
The Signal (více)
  • USA Signál z neznáma
  • USA The Signal
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné