Želvy Ninja

83%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Tak jsem to konečně našel. Můj nejoblíbenější animák dětských let. Nedá se ani říct kolik hodin jsem strávil před televizí při sledování těchto želváků. Animace byla povedená,ale nejvíce samozřejmě baví samotní želváci a jejich vzájemné pošťuchování a vtipkování.
Pete69
Pete69
30 255 bodů
9
Seriál mého dětství. Vždy jsme se hádali, kdo bude kdo, tak jsem vysfasoval Raffaella a šlo se do boje :) Ale k seriálu. I když byl vseriál na svou dobu vlastně jeden z nejakčnějších a "nejnásilnějších", tak si zacxhoval každý příběh své poslání a náplň pro děti. Trhač byl machr a "Roxted" a "Býbob" .. správní paťalové na špatné straně. Prostě jem se těšil na každý nový díl. srdcovka za 90%.
Fingon
16 886 bodů
8
Há, na tomhle jsem byl doslova závislý, zpaměti jsem dokázal vyjmenovat jména všech postav i s oblíbenými zbraněmi, měl jsem dokonce i ponožky s želvákama...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Tak, tak z nostalgie a jen proto že mě to hodně bavilo /a baví/. Nikdy nebyla možnost se nudit.
JosefTomas
JosefTomas
9 035 bodů
7.5
Pokaždé, když jsem na to narazil v televizi, jsem se nemohl odtrhnout. Výborný seriál.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 021 bodů
6
Mému synovi (nar. prosinec 1983) se to líbilo. I jsme nějaké želvy Ninja zakoupili někde na tržišti, kam jsme šli nakupovat ovoce a zeleninu. Mně se to nelíbilo. Tyto studenokrevné plazy jsem se synem nesledovala, ale jeho jsme nechávali a vyrostl z toho. Akorát mu zůstala ta láska k pizze, což, myslím, až tak nevadí! A jména želváků Michelangelo, Donatello, Leonardo a Raphael mu alespoň utkvěli v hlavě, takže když se pak měl učit o slavných italských renesančních malířích 15. století, jako by to někde v podvědomí našel!
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 427 bodů
6
Kdo to tehdy na počátku 90. let neviděl, ten jakoby neexistoval...