Velká svatba

55%

Komentáře a recenze 13

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Tolik velkých hereckých jmen a takový průměrný výsledek. Film stojí tak maximálně za jedno shlédnutí a okamžité zapomnění. Nemůžu tomu uvěřit,že Zackham promarnil takovou šanci natočit pořádnou komedii k níž měl potřebné ingredience. To by nesměl být scénář vhodný tak akorát na podpal.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 443 bodů
8
Jednoduchý příběh plný jemných a hlavně dějově nenásilných gagů. I zde se vlastně ukazuje, jaký problém může během příprav honosné svatby vzniknout a jak nejednoduché ho je vyřešit. A to ještě přitom vyplují na povrch věci, které asi měli zůstat utajené. Příběh je svým způsobem velice podobný těm teenagerovským, jen s tím rozdílem, že hlavními aktéry jsou tentokrát rodiče - tedy ti starší. Jak vidno, na věku skutečně nezáleží. Nejedná se vyloženě o komedii, že by se divák smíchy popadal za břicho. Jedná se pouze o úsměvný film, kdy si možná právě ti starší diváci připomenou svoje zálety a různá nevyřčená tajemství.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
0
Málo vtipné (nebo spíš vůbec) a... o čem, že to vlastně bylo? Herecká plejáda ze sebe 90 minut sype nevtipné hlášky a divák trpí. Na Zackhama už si dám příště raděj pozor.
Fanik
Fanik
3 068 bodů
7
Relativně je to docela dost vtipné trochu svéráznějším humorem. Ovšem film zabijí, že to občas nedává vůbec smysl a poměrně slabé vyprávění příběhu.
michaela159
michaela159
1 045 bodů
6.5
Vtipný film se špetkou lačnosti, která film doprovází až dokonce. Trošku přehnaně laciný scénář, ale jinak to nebylo vůbec hrozné. Dokonce u pár scén mi cukaly koutky, sem tam náznak, ale to je asi tak všechno.