V utajení

65%
V utajení
Plakát traileru

Annie Walkerová procestovala celý svět a plynule ovládá šest jazyků. Rozhodla se stát agentkou CIA a prochází tvrdým výcvikem. Ještě před jeho dokončením ji však náhle agentura povolá do aktivní služby. Prý kvůli lingvistickým schopnostem a vzhledu. Zdá se ale, že za tím bude něco víc. Má provést výměnu dat s ruským zabijákem. Když se mise nečekaně zkomplikuje, Annie prokáže skvělé improvizační schopnosti a je přijata do oddělení obrany národní bezpečnosti. Vyznat se ve spleti byrokracie CIA a přizpůsobit se novému prostředí jí pomáhá slepý agent Auggie Anderson. Annie však netuší, že agenturu zajímá hlavně kvůli vazbě na Bena Mercera, který jí před dvěma lety zlomil srdce. Prožili spolu vášnivý románek na Srí Lance a on ji uprostřed noci náhle opustil s vysvětlením: „Pravda je komplikovaná. Odpusť mi." Nefalšovaná špionážní hra začíná.





martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
7
Další TV seriál o agentech s hlavní ženskou rolí. Jedná se o nenáročnou pohodovou podívanou, která sice nenadchne svou neoriginalitou, ale ani neurazí. Příběhy jsou televizně nenáročné, takže často svojí naivitou vyvolají úsměv. Piper Perabo v roli agentky je sympatická a sexy. Role jí padne jako by ji byla napsána přímo na tělo. Její lidskost, city i smysl pro spravedlnost je uvěřitelná a nutí ji fandit při plnění dalšího úkolu. Akční scény někdy postrádají logiku, atmosféra typicky televizní, zkrátka lepší průměr. Jedná se ale o dílo, které díru do televizního světa neudělá.
p.a.douch
p.a.douch
8 362 bodů
2
Piper Perabo je hezká, ale to je tak na tomhle seriálu všechno. Jinak je to pěkná blbost a scénář pánů Orda a Cormana je pěkná slátanina. Možná jsem měl smůlu na blbé díly, ale to co jsem viděl se nedalo dokoukat. Místní agenti se chovají jako Klausova ochranka v Chrastavě. Zkrátka pro mě hovadina. Nechápu jak to mohlo vydržet čtyři roky.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6
Takový nemastný neslaný seriál. Půvabná Piper Perabo, jako zvláštní agentka C.I.A. se vždycky úplně náhodou připlete do každé akce, všechno většinou vyřeší, ale pochvaly se jí dostane málokdy. Christopher Gorham hraje slepého ajťáka Auggieho naprosto skvěle.

Dodatečné informace

Původní název:
Covert Affairs (více)
  • USA V utajení
  • USA Covert Affairs
Země původu:
USA
Čeština:
V utajení je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné