Klip

59%
Klip
Plakát traileru

Jasna je krásná dospívající dívka. Žije v zapadlém městě v Srbsku a její denní rodinnou realitou jsou hádky o peníze, jichž je nedostatek, apatická matka a těžce nemocný otec. Zcela bez iluzí a naštvaná na všechny včetně sebe ubíjí Jasna čas na diskotékách a večírcích, kde nechybí velké množství alkoholu a drog. Svým chováním překračuje mnohá tabu a zcela se vymyká kontrole rodičů.
Dynamický, upřímný a nekompromisní debut talentované režisérky bez zábran a strachu líčí portrét mladé poválečné generace a její snahu o hledání vlastní identity, generace, pro niž není lehké vyjádřit jakékoli pozitivní city. Přesto na této destruktivní cestě přichází vyrovnání se sebou i s realitou, která se nedá změnit. Snímek právem získal hlavní cenu na letošním mezinárodním festivalu v Rotterdamu.
(47. MFF Karlovy Vary, 2012)



Režie:

Pete69
Pete69
29 898 bodů
8
Toto erotické drama, respektive Srbské poválečné drama s prvky syrové erotiky až porna.. mě opravdu dostalo. Vše působí až nevídaně reálně. Příběh Jasny má všechno. Zmar teenagera v poválečné zemi, šeď, deprese, drogy, sex, nemoc v rodině, nedostatek peněz a sadistického přítele.. Od začátku do konce se ve filmu něco děje a i když nemá film skvělou kameru a působí, jako kuřecí párky v akci za 19,90.. ve skutečnosti je to skvělý šťavnatý steak v obyčejném obalu.. Moc pěkné.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Soft porno za zvuků chytlavých srbských disco sraček. Taky jsem byl mladý, boužel v té době nebyly pořádné mobily, abych se o naše kalby podělil s diváky v kině.

Dodatečné informace

Původní název:
Klip (více)
  • Srbsko Klip
  • Srbsko Clip
  • Srbsko Klipp
Premiéra v ČR:
30. 8. 2012
Distributor:
Artcam Films
Země původu:
Srbsko
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné