Pokémon 2: Síla jednotlivce

51%
Pokémon 2: Síla jednotlivce
Pokémon 2: Síla jednotlivce

Připravte se na nezapomenutelná dobrodružství zcela nových Pokémonů! Starodávná pověst se naplní, když jsou Pokémoni Articuno, Zapdos a Moltres vyrušeni ze staleté harmonie. Když jsou narušeny samy síly přírody, závisí život na zemi na nečekané spolupráci legendárního Pokémona Kugia a mystického vyvoleného jenž byl předpovězen legendou. Dokáže Ash Ketchum sebrat odvahu, aby zachránil svět? Podívejte se, jak může jeden hrdina zcela změnit situaci.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3
Tohle filmové pokračování je záležitost čistě jen pro fanoušky seriálu. Nikdo jiný zřejmě kvalitu tohoto snímku nedokáže patřičně ocenit. Ve snímku se opět setkáváme se starými známými a samozřejmě nechybí lov a souboje pokémonů. Co se týče animované stránky filmu,tak zde není co hodnotit. Je to hrůza.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
2
Rozhodl jsem se, že udělám sérii těch nejhorších filmů vůbec a mám pocit, že to nebyl dobrý nápad. Upřímně tyhle filmy stojí za absolutní kulový a nemá cenu je brát jako filmy, spíš možná jako video na vypuzení mozku z hlavy. Pozorovat růst trávy v reálném čase je inteligentnější možnost strávení života, než koukat na tohle. Tento komentář použiji u všech těchto filmů, protože se nenajde jediný, na který by to nesedělo.

Dodatečné informace

Původní název:
Pokémon 2000 (více)
  • USA Pokémon 2: Síla jednotlivce
  • USA Pokémon 2000
  • USA Pokémon 2: Sila jednotlivca
  • USA Pokémon: The Movie 2000
Premiéra v ČR:
5. 7. 2001
Země původu:
USA
Rozpočet:
30 mil. USD
Tržby:
163,65 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Pokémon 2: Síla jednotlivce