Animální přitažlivost

58%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Wolverine si oholil vousy a pustil se do romantické komedie,která patří mezi mé oblíbenější. Jenže tento snímek to není jen Jackman,ale i Kinnear a Judd,kteří z tohoto snímku dělají něco více,než ve skutečnosti je. Výborně jsem se nasmál a pobavil. Spokojenost.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 455 bodů
5
Romantický snímek a Ashley Judd v ní. Jedná se o obyčejný vztahový příběh, kde je snaha o kombinaci emocionální zranitelnosti a komediální přítomnosti. Zní to složitě a stejně tak to zřejmě znělo i tvůrcům, neboť fakt, jak si s tím poradili, nevyznívá ve výsledku nijak zvlášť příznivě. Ashley Judd sice dělá co může a její rozvaha se nedá upřít, ale romantická atmosféra jakoby postrádala úsměvnost a nějaký nadhled. Dějově se pracuje s hrdinkou příběhu pod jménem Jane Goodale, která má svoji určitou teorii o mužích a právě ti, jakoby se snažili jí dokázat, že je ta teorie špatná. Snímek tak nějak plyne a přes počáteční nadšení stejně i uplyne. V jistém smyslu to kouzlo v rámci romantičnosti má, ale moc velké nadšení z toho zkrátka moc nejde. Ale své divačky si to najde, o tom zase nemůže být sporu.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
Az na sympataka hugha a rozkosnu ashley celkom nuda, potesi (ako vzdy) marisa tomei ako najlepsia kamaratka hlavnej hrdinky...
p.a.douch
p.a.douch
8 380 bodů
6.5
Celkem pohodová komedie. Ashley Juddová byla dobrá. Po dlouhé době jsem zase zahlédl Ellen Barkinovou a ta se mi spolu s Marisou Tomeiovou taky líbila. Tato trojice vcelku s přehledem zastínila mužské duo Jackman, Kinnear. I když mi to všechno připadalo takový holčičí koukat se na to dalo a určitě to ani muže nijak neurazí. Celkově 65 %.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
9
Moc pěkná romantika.