Vrána

AI
67%

K výpočtu AI hodnocení na Kinoboxu využíváme nejmodernější technologie a pokročilé algoritmy. Odhadované hodnocení odráží poslední kvalitativní trendy v kariérách zúčastněných tvůrců a kombinuje je s nejnovějšími dostupnými informacemi. Oproti hodnocení uživatelů a uživatelek se obvykle liší jen o několik procentních bodů.

Zajímavosti 6

  • Bill Skarsgård se ujímá ikonické role Vrány v moderním zpracování původního grafického románu Jamese O'Barra.
  • Poslední film, který Edward R. Pressman natočil za svého života před svým tragickým odchodem 11. ledna 2023.
  • V jednu chvíli měl být film Vrána jiným příběhem s ženskou Vránou, kterou měla hrát Andrea Riseborough, a Forest Whitaker měl hrát možnou roli záporáka. Z produkce však nakonec sešlo.
  • V květnu 2018 projekt opustili režisér Corin Hardy a Jason Momoa. Film byl ve fázi předprodukce a do začátku natáčení údajně zbývalo 5 týdnů. Důvodem jejich odchodu jsou údajně tvůrčí neshody. Od března 2020 nebyly ohledně filmu zveřejněny žádné další novinky.
  • Luke Evans byl obsazen, ale 25. ledna 2015 z hlavní role odstoupil. Jack Huston byl obsazen, ale odstoupil z důvodu kolize s časovým rozvrhem.
  • Luke Evans, ještě během práce na filmu Hobit: (2014), uspořádal na Facebooku živý rozhovor s otázkami a odpověďmi. Během některých otázek, na které osobně odpovídal, Evans na dotaz ohledně připojení se k rebootu "Vrány" v hlavní roli uvedl, že se cítí nakloněn od projektu odstoupit, protože se cítí "nehoden" ztvárnit nejikoničtější roli zesnulého Brandona Leeho.