V karavanu po Polsku

AI
56%

K výpočtu AI hodnocení na Kinoboxu využíváme nejmodernější technologie a pokročilé algoritmy. Odhadované hodnocení odráží poslední kvalitativní trendy v kariérách zúčastněných tvůrců a kombinuje je s nejnovějšími dostupnými informacemi. Oproti hodnocení uživatelů a uživatelek se obvykle liší jen o několik procentních bodů.

Plakát traileru
Kněz a moderátor Zbigniew Czendlik, řečený Zibi, usedá za volant karavanu a vyráží na cestu po rozlehlé zemi, v jejíchž vojvodstvích lze nalézt unikátní památky, přírodní zajímavosti, staleté tradice i výtečnou gastronomii. Zajímá se o historii, kterou v sobě ukrývají města, i přírodní krásy, jež dávají tušit rozmanitosti polské krajiny rozprostřené od našich hranic až k Baltskému moři. Tato bohatství jsou společně se vstřícností místních lidí důvodem k tomu, proč se Zibi s nadšením a očekáváním na cestu po své rodné zemi vydává. (Česká televize)




Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 021 bodů
7
Mám Zibiho ráda. I tento seriál se mi líbí. Je vidět, že vlastenectví se u Poláka nezapře, ale na druhou stranu už je patriotem Lanškrouna, kde působí jako kněz. Nemá Pána Boha v každé větě. To je mi sympatické.

Dodatečné informace

Původní název:
V karavanu po Polsku (více)
  • Česká republika V karavanu po Polsku
Premiéra v ČR:
17. 4. 2024
Distributor:
Česká televize
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění