Šest dní, sedm nocí

66%

Články 6

Na veřejnosti se neobjevuje, hvězda Přátel ale posílí nedoceněný seriál od Disney+
Seriály22. 3. 2024
Na veřejnosti se neobjevuje, hvězda Přátel ale posílí nedoceněný seriál od Disney+

Herec s věčným klukovským výrazem, jenž se masivně proslavil úlohou Rosse Gellera v legendárním sitcomu Přátelé (Friends), svou vzácnou účastí obohacuje zejména televizní projekty. David Schwimmer v sedmapadesáti letech není tolik na očích, ale nově mu na stole přistála nabídka od Disneyho, jehož streamovací služba realizuje druhou sérii hororové teenagerské fantasy Husí kůže (Goosebumps) podle knih R. L. Stinea. Web Variety informoval, že Schwimmer ztvární v nadcházející desetidílné sezóně jednu z hlavních rolí.

Ve filmu Ostrov jsou Jiří Langmajer a Jana Plodková trosečníky v rozvodovém řízení
Recenze31. 7. 2023
Ve filmu Ostrov jsou Jiří Langmajer a Jana Plodková trosečníky v rozvodovém řízení

Měla to být poklidná dovolená v exotickém resortu, ale dopadlo to tak, jak dopadá většina podobných výletů, kdy si nějaký pár vyrazí k moři. Došlo na hádku. A během ní z Richarda (Jiří Langmajer) vypadlo, že už vlastně s Alicí (Jana Plodková) nechce dál žít. Romantická komedie Ostrov právě slaví úspěchy na Netflixu.

Rosamunde Pilcher potkává bondovky. Akční komedie Ghosted  je ostuda s hvězdným obsazením
Recenze25. 4. 2023
Rosamunde Pilcher potkává bondovky. Akční komedie Ghosted je ostuda s hvězdným obsazením

Když potkáte ženu svých snů, možná budete muset přinést jisté oběti. Farmář Chris Evans se v romantické akční komedii Ghosted od Apple TV+ zamiluje do Any de Armas, z níž se vyklube špičková agentka CIA. Milovník rostlin, jenž stále žije s rodiči a své lásce marně posílá romantické emoji, se nedopatřením zaplete do nebezpečné špionážní mise, jejíž selhání může vyústit ve smrt tisíců nevinných lidí. Kombinace dvou odlišných přístupů očividně skřípe a přes dobrý nápad nemá dílo Dextera Fletchera (Bohemian Rhapsody) co nabídnout.

Trailerová nálož týdne: Jiří Langmajer trosečníkem na ostrově,  Channing Tatum naposledy jako striptér a Downey jr. představující otce
Filmy18. 11. 2022
Trailerová nálož týdne: Jiří Langmajer trosečníkem na ostrově, Channing Tatum naposledy jako striptér a Downey jr. představující otce

K tomu jeden tip na vánoční komedii, láskyplný dopis kinosálům a fanouškovské nadšení.

Po fatální nehodě zemřela hollywoodská hvězda. Anne Heche sváděla celoživotní bitvu s rodiči a návykovými látkami
Téma13. 8. 2022
Po fatální nehodě zemřela hollywoodská hvězda. Anne Heche sváděla celoživotní bitvu s rodiči a návykovými látkami

Smrt třiapadesátileté americké herečky Anne Heche, která byla devět dní po těžké dopravní nehodě odpojena od přístrojů a stala se podle svého přání dárkyní orgánů, šokovala filmový svět. Není to zdaleka poprvé, co hollywoodská osobnost zemřela za volantem automobilu, ale v případě talentované herečky jde bohužel o tragické vyvrcholení nelehkého, byť profesně úspěšného života.

Filmoví drsňáci s něžným srdcem
Téma20. 6. 2021
Filmoví drsňáci s něžným srdcem

Nedávno jsem si v retro vzpomínce připomněli nejhezčí herce z oblíbených televizních seriálů 80. a 90. let. Tak proč bychom to samé neudělali i s filmovými fešáky? Vezeme to ale z trochu jiného soudku. Podíváme se hlavně na filmové drsňáky a hvězdy akčních snímků a na to, kdy během své kariéry uvízli v romantických sítích.