P.S. Miluji Tě

74%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
9
Nejsem zrovna milovník romantických filmů,ale P.S. Miluji tě prostě nejde nemít rád. Je to sice taková ždímačka emocí,ale koho to štve,když to všechno fungujena 100%. Dojemné a lidské,tak jak by měly být romantické filmy točeny. Gerard Butler je navíc v tomto snímku skvělej a ukázal nám,že je to herec mnoha tváří.
lamps
lamps
15 156 bodů
7.5
Skvělá myšlenka, výborné a vtipné zpracování, excelentní Hilary Swank a typicky potrhlá Lisa Kudrow- tahle romantická komedie se vážně vydařila, a nebýt několika vzhledem k nastavené laťce hlušších a méně nápaditých míst, byl bych stoprocentně spokojený. Jen chudák Gerard Butler tu měl dost nevděčnou roli, ale i tak jí dokázal vtisknout své obrovské charisma a na výsledném úspěchu měl nemalý podíl. Britové by si s danou látkou poradili možná ještě o trochu lépe, ale v Hollywoodu se tentokráte i tak skutečně vyznamenali.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7.5
Originální vtipná romantická podívaná.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
6
Poprvé (v kině) jsem konec zaspal (přesněji od příjezdu Holly do Irska). Přišlo mi to jako vrchol slaďáren a hlavně ženský (a možná i chlapi) v plnym sále mi lezly na nervy s tim smrkánim do kapesníku. Jó v kině to bylo terno. Později když jsem se na to koukl na DVD bez kapesníků a slintajícíma ženama nad Buttlerem dosáhlo to alespoň na průměr. Maxi romantický to je a dost utahaný taky, nic pro muže bez žen tj. s kámošem nebo rodinnými příslušníky bych na to nedoporučoval vůbec koukat :)
bidlobox
3 802 bodů
7.5
Mělo by to být smutné, ale je to vtipné.
guestka
guestka
2 304 bodů
9
povedená slaďárna
beseda
beseda
1 931 bodů
8
Romantické, dojemné, zápletka s chytrým scénářem a i když to není zrovna můj oblíbený žánr, odcházel jsem z kina spokojený. Mé hodnocení: 80% (viděno: 30.12.2007 / kino).
psico
psico
1 671 bodů
8.5
Na romantické komedie moc nejsem ale díval jsem se na tohle s přítelkyní a dalo se to přežít. Pěkne stvárněný příběh ovdovělé ženy, které manžel posíla vzkazy ze záhrobí aby jí pomohl překonat svojí smrt a zároveň jí vrátil do života :)
samuela93
samuela93
805 bodů
10
Nejlepší romantická komedie všech dob
kvetule9
kvetule9
209 bodů
10
Po Hříšným tanci nejoblíbenější romanťák. Pobaví i dojme. Děj výborný, obsazení Butler a Hilary skvělé.