Perfektní záskok

54%
Perfektní záskok
Plakát traileru

Kate by dala všechno za to, aby se konečně pohla její kariéra v reklamní agentuře. Přípraví odvážný plán - scénář dokonalý. Pak ale selžou herci. Jako svobodná a bezdětná to Kate nemá v práci lehké. Všechna povýšení se jí neustále vyhýbají, a tak na své okolí přichystá malou lest kamarád Nick bude předstírat, že je její nastávající. Skvělý nápad, ale ten výsledek! Všemi oblíbený Nick se do Kate skutečně zamiluje. Ale ta má oči pro jiného




martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 443 bodů
5
Mladý výkonný manažerský život Kate se stává čím dál komplikovanější a tak se rozhodla předstírat, že je zasnoubená s mužem, kterého právě spatřila. Hm… Námět o takovém předstírání jsme už mohli spatřit třeba ve snímku z roku 1995 ´Zatímco jsi spal´, avšak samozřejmě se zcela odlišným příběhem. V 90. letech asi bylo předstírané zasnoubení u žen v módě. V tomto příběhu jde však o kariéru, a jak jinak, v reklamní agentuře. Ach ten stereotyp. Romantická atmosféra je výnosná, ale zcela bez úsměvných situací. Ale ano, sem tam se nějaký pokus o vtip objeví, ale bohužel jediný nefunguje jak by měl. Srdcervoucí milostná scéna ve finále samozřejmě nadchne jen a pouze divačky. Jako obvykle je příběh značně jednoduchý, pomalu plynoucí a tak nějak nevýrazně nudný. Komediální stránka věci tu prostě chybí pro větší živost. Jennifer Aniston se ve své roli snaží být přirozená, ale těžko říci, jestli se jí to povedlo. Každopádně je svá a to se cení. Ryze romantický snímek i přes svou snahu nedokáže splnit svůj jinak skromný potenciál. A tak se jedná o zcela průměrný snímek na jedno zhlédnutí. Ale kdo ví, třeba si to své diváky našlo.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
6
Jennifer Aniston v roli kariéristky, která chce urvat slušný post v reklamní agentuře, a tak si vymyslí, že má přítele. Předvídatelné problémy nastanou, když ostatní chtějí jejího vyvoleného poznat, a když dotyčný mladík z fotky, kterou všem ukazovala, souhlasí s rolí, kterou pro něj nachystala. Jenže se do sebe zamilují a tak dál... Na poli romantických komedií spíš ta slabší.
Evah
Evah
2 145 bodů
7
I přes hodně nelogického chování se mi film jako celek vlastně líbil. Hlavní mužský hrdina je spíš takový "hodný chlapec" a docela to vystihovalo to, že je to vlastně ten typ muže, kterého vlastně všechny ženy chtějí, ale když projeví takový kluk zájem, tak si raději vybere bad boye a k tomuto poběží po tom, co jí ten špatný zlomí srdce, takže svým způsobem i realistický film.

Dodatečné informace

Původní název:
Picture Perfect (více)
  • USA Perfektní záskok
  • USA Picture Perfect
  • USA Perfektný záskok
  • USA Vydajom k dokonalosti
Premiéra v ČR:
14. 6. 2022
Země původu:
USA
Rozpočet:
19 mil. USD
Tržby:
44,33 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Perfektní záskok je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch