Číslo 5 žije 2

64%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Jako malý kluk jsem v kvalitě neviděl rozdíl a měl jsem rád stejně oba dva díly Johnyho Pětky. S postupem let jsem měl možnost snímky vidět xkrát a první díl byl pro mne přece jen mnohem lepším a zábavnějším. Nejspíš za to může i fakt,že mám rád Stevea Guttenberga a v tomto díle mi chyběl.
Pete69
Pete69
30 208 bodů
6
Na první díl to sice nemá, ale městský příběh naivního robotického dobráka je také slušný. Kvituji opětovné obsazení Fishera Stevense, který je mimochodem také skvěle nadabovaný. Ve filmu jsou silné a slabší pasáže, efekty solidní, je to takový rodinný roztomilý komediální škvár, který má ale něco do sebe.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Tak jako předchozí díl, je i tento vcelku povedený a robůtek číslo 5 je senzační a vtipný.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
9
"Neboj se. Můj synovec byl Harley Davidson. Fakt." Johny pětka je zpátky! Je to krásný příběh! Jsem asi cíťa, neboť mi bylo Johnyho líto. Ať už to bylo, když si v knihkupectví koupil Frankensteina a Pinocchia či když ho rozmlátili. Působilo to na mně a věřil jsem, že má skutečné emoce. "Oskare, víš, co máte ty a mrtvé maso společného? Neutečete." Herci také ušli a nejvíc sympatický mi byl blonďatý obchodníček. Platí to co u slabší jedničky... Ať je vám 7, 30 nebo 90, v tomhle filmu je něco pro všechny. - 90%.
miza
miza
2 336 bodů
5
První díl byl o mnoho zdařilejší než-li dvojka.
milda.sleha
411 bodů
10
sice trochu nastavovaná kaše, ale i po letech naprosto skvělá komedie... :m)