Zevlovat a prudit

55%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Spojení Jody Hill a Seth Rogen bylo až moc lákavé. Výsledek bohužel nnení taková komediální pecka jak jsem si přál. Některé vtípky jsou luxusní a vážně jsem se u nich pobavil, ale některé jsou čirý odpad. Klidně těch gagu mohlo být méně, ale více promyšlené a dotažené dokonce. Takto to bohužel hodnotím 60%
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Velice nudná komedie, s otřepaným příběhem, který jsem ke všemu už někde viděl. Ano. Podobnost s filmem Policajt ze sámošky se nezapře. Výhodu tento film měl v tom, že hlavní role byla obsazena Rogenem, kterého narozdíl od Kevina Jamese považuji za dobrého komika. Jenže zde měl roli napsanou tak nesympaticky, že mě naprosto iritovala v každé scéně. Tvůrci si myslí, že když do hlavní role ubsadí solidního komika, tak mají vyhráno, v tomto případě jim tento tah rozhodně nevyšel.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
2.5
Nuda, bez vtipu, akce a smyslu. Seth Rogen má na víc, ale tady se akorát ztrapňuje, a i u mě si to celkem pohoršil. Absolutní zbytečnost.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
4
Komedie? Tak jedna vtipná scéna mi přijde na komedii fakt málo. Krimi? To ani nebudu rozebírat! A drama? To potěš teda. Asi mnohem větší krimi/ komedie/ drama je, když já jdu do penáče pro rohlíky než tahle volovina. Pak se nemůžu divit, že toho Rogena nemám rád...
kubas369
4 086 bodů
4
Seth Rogen a Anna Faris jsou asi dva největší trapáci, které mužete ve filmu potkat. V Zevlovat a prudit si to rozdaly na férovku o trapáka filmu, "překvapivě" Rogen vyhrává na body. Jinak Seth stvárnil další pološílený polotrapný individum už nevím kolikátý v řadě, kámo chtělo by to změnu zkus něco jinýho horší už to snad být ani nemuže.
Foltest
Foltest
1 304 bodů
4
Zevlovat a prudit mě bohužel vůbec nezaujalo. Snímek je dokonce místy až trapný. Ke konci pak přechází do grotesky. Nemůžu říct, že bych se nudil, vtipných momentů je ve filmu ale bohužel opravdu velmi málo. Romantická linka je obskurně umělá a vůbec nedává smysl. Teď už vím, že Zevlovat a prudit jsem mohl s klidným svědomím vynechat.