Dračí bouře

28%
Dračí bouře
Dračí bouře
Král Fastrad je potrestán, když jeho Říši temnoty napadnou hvězdní draci. (Alespoň tak to vidí jeho poddaní. Draky podle nich poslal na Fastrada všemohoucí Velký Dragon, který se už nemohl dívat na plenění krajiny a týrání lidí). Fastrad však neváhá a požádá o pomoc panovníka seousední Říše slunce, krále Wednesburyho. Ten zformuje skupinu bojovníků. Silas, Remmegar, Ling, Nessa, Theldag a Medina tvoří tým vyvolených, kteří mají ochránit obyvatele před dalším útokem hvězdných draků...



martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 443 bodů
3
Draci byli svého času hodně populární a vznikaly tak snímky vcelku dobré i nevalné kvality. A tento je jeden z nich. Natáčení bylo viditelně mrazivé a to byl zřejmě důvod, proč pouze na dvou místech. Na jakési zřícenině hradu a lesíku poblíž. Že jim tam neskutečně mrzlo je vidět na páře linoucí se z úst herců. Jedná se o televizní film a tím je v podstatě řečeno vše. Velice pochydérný příběh plný nelogičností a vůbec všelijakých podivností. CGI draků nevypadá nejhůř, ale ten scénář, tak jak je zpracovaný, je víc děsuplnější jak ty draci v něm dějově obsažené. Feministky však z tohoto počinu mohou mít radost, neboť se tu žena staví do stejné pozice jako muž. Chrabrá a statečná bojovnice bez příkras a hany. "Raději byste mě oblékl korzet a večerní šaty?" Na temnou dobu módní novinka, avšak genderová vyváženost musí snést vše, tak co. Na jedno zhlédnutí a pozapomnění stačí.
saboter
saboter
3 564 bodů
3.5
Dobrý temný začátek kazý zbytek filmu film se tvářil jako horor ale jde něco jako fantasy dokonce se nedá říct a co vlastně jde a nezajímavý příběh nebo herci příšerný scénář kazí celkem vše na co se vám může líbyt na tom film a co efekty ty ujdou ale spíše zklamou zkrátka malý rozpočet.

Dodatečné informace

Původní název:
Dračí bouře (více)
  • USA Dračí bouře
  • USA Dragon Quest
  • USA Dragon Storm
  • USA Dragon Storm - Die Drachenjäger
  • USA I epithesi ton drakon
Země původu:
USA
Rozpočet:
1 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění