Jeho veličenstvo Minor

37%
Jeho veličenstvo Minor
Jeho veličenstvo Minor
Prosťáček Minor (José Garcia) si žil spokojeně na svém ostrově, dokud se nesetkal se satyrem, který jej přivedl na úplně jinou cestu... Minor se dostane do vesnice, kde je shodou okolností považován za bohem vyvoleného vládce... Náhle jej čekají nepředvítalné situace, v nichž si bude muset poradit. Jeho počínání vás rozhodně nudit nebude!



Fingon
16 886 bodů
6
Sa Majesté Minor (jak zní celý název) je zatím posledním filmem Jean-Jacquese Annauda. Ještě jsem sice neviděl všechna jeho díla, ale minimálně tři čtvrtiny určitě, takže můžu s klidným svědomím prohlásit, že tady dost přestřelil. V žádném ze svých filmů se nevyhýbal zobrazování sexu a nikdy mi to nevadilo, až tohohle. Vzhledem k tomu, že francouzsky rozumím asi tak deset slov a anglické titulky se mi dosud sehnat nepodařilo, většinu času jsem neměl vůbec tušení, o čem se ve filmu vlastně mluví. Ovšem příběh naprostého trdla, o kterého se z nějakého důvodu perou krásná dívka a prasnice, přičemž s oběma (!!!) něco má, navíc jej ojede nadržený satyr, který se jinak věnuje do podoby dámského pozadí tvarovanému stromu, všechny tyhle obrazy snad ani komentář nepotřebují. Nejdřív jsem se divil tak nízkému hodnocení na IMDB (cca4/10), ale po shlédnutí jsem pochopil - tahle komedie je spíš trapná než vtipná. Až budou titulky, tak se podívám znovu, ale pro tuto chvíli je to vážně šlápnutí vedle. Tohle mi můj oblíbený rejža neměl dělat...
stantheman
stantheman
2 399 bodů
7.5
Zajímavé......provokativní.......vtipné......Cassel v roli Satyra skvělý.....oceňuji pokus na hranici dobrých mravů a beru že provokace se vždy musí nějak hraničit s obzorem dobrých mravů , vkusu atd.......jinak by to provokace nebyla . Pěkná práce kamery...výhrady především ke scénáři.

Dodatečné informace

Původní název:
Doba kamenná (více)
  • Francie Jeho veličenstvo Minor
  • Francie Doba kamenná
  • Francie Doba Kamenná
  • Francie Her Majestic Minor
  • Francie Sa majesté Minor
  • Francie Su majestad Minor
Premiéra v ČR:
8. 6. 2022
Distributor:
HCE
Země původu:
Francie, Španělsko
Čeština:
Jeho veličenstvo Minor je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch