Duše muže

65%
Duše muže
Duše muže
V sedmdesátých letech zpívali Louis s Floydem se slavnou soulovou skupinou Marcus Hook and the Real Deal. Zatímco se hlavní zpěvák rozhodl vydat na sólovou dráhu a stal se mezinárodní hvězdou, Floyd s Louisem vydali jedno společné album a pak se stáhli. O mnoho let později, když Marcus náhle umírá, se téměř zapomenutí a zestárlí zpěváci s nevolí dají znovu dohromady. Společně se vydávají napříč celou zemí, aby zazpívali na Marcusově smutečním obřadu. Snímek Duše muže je od začátku až do konce nabitý skvělými melodiemi a kandiduje na nejvtipnější road movie roku!



hanys_
hanys_
18 771 bodů
0
Tak za prvé, SLJ se do takových rolích vůbec nehodí, ale to ještě není ten hlavní problém. Tím je, že to vůbec není vtipné. Kromě hlášky s kapržužlou jsem se prostě neměl čemu smát. Naivně jsem doufal v komedii plnou pohodové muziky. Takový slabší Dreamgirls třeba. No ale tohle je prostě masakr.
SoulMan
235 bodů
9
Crazy roudtrip, pocta Soulu a výborné situační drama dvou byvalych soulmenu, kteri se pred 30 lety pohadali kvuli zene a od te doby spolu nepromluvili....presto se vydaji na turne a zjistuji jak moc velkou soucasti jejich duse Soul je do toho se musi vyporadat s minulosti poradne si uzit pritomnost a neskoncit ve vezeni driv nez dokonci turne:) Spousta skvelejch hlasek, zensky na kazdym rohu, super herecky vykony a soul kterej vsim prostupuje...ja se bavil dobre.) p.s. cesky preklad je tragicky.) navrhuji treba Muži soulu

Dodatečné informace

Původní název:
Soul Men (více)
  • USA Duše muže
  • USA Soul Men
  • USA Homens do Soul
  • USA V rytmu soulu
Premiéra v ČR:
27. 8. 2021
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch