Jisatsu saakuru

65%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 301 bodů
6
První polovina je vynikající, atmosférická, silná. Druhá hlavně zmatená a ne tak filosofická, jak by asi ráda... Ale tenhle film by asi potřeboval druhé zhlídnutí.
Fingon
16 886 bodů
8
70% Nemůžu říct, že by se mi to nějak zvlášť líbilo, oceňuji ale, že mě film dost překvapil.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
8
Celkově originální thriller s originálním námětem, který si drží skvělé tempo. Ovšem po necelé hodině se zde objevují pár hluchých scén, které s postupem času následují za sebou a konečné rozuzlení mě nijak nenadchlo. Největším plusem jsou nezapomenutelné scény (ta v metru, ve škole a i několik dalších), na které tvůrci rozhodně sázeli a vyšlo jim to, sice ta krev nevypadala moc věrohodně, protože byla až moc kečupová, ale stojí za to kvůli těmto scénám na tento zvláštní thriller kouknout.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
8
Film,který se bude během projektu ve vašich myšlenkách pomalu rozkládat a bude pro vás stále drastičtější.
Hanzo Bureshi
Hanzo Bureshi
271 bodů
8
Šion Sono je naprostý šílenec a jeho šílený Suicide Club je šíleně neskutečný, ten chlap je totiž sakra borec. Má to bizární příběh, má to levné triky a efekty, a přesto to všechno je to výborný film, a to je právě ten režisérův jedinečný a skvělý styl. Je tu několik sebevražd, nálezy tašek s ošklivě neobvyklým obsahem a naprosto i ujeté situace a postavy. Hlavní vyšetřovatel je dobrý Rjó Išibaši ho zahrál klasicky na jedničku. Líbí se mi také ty přeskoky z různých ohavností a brutalit do normálního rodinného života, které doprovázel geniální hudební skadba, je škoda, že nemá oficiální vydání. Někdy zahrála i skladba, která zněla jakoby se hodila do nějaké dětské pohádky a najednou začal velký masakr, to bylo také skvělé. Je to opět typ filmu, který nechá diváka na konci zamyslet se, ptát se na různé otázky nebo pátrat po odpovědích. Bylo to prostě šílené...