RRRrrrr!!!

65%
RRRrrrr!!!
Děj filmu RRRrrrr!!! se točí kolem dvou pravěkých nepřátelských kmenů, Čistovlasých a Špinavovlasých, kteří žijí odděleně již 800 let. Zatímco Čistovlasí tají tajemství šamponu, Špinavovlasí ho zoufale chtějí získat. Situace se vyhrotí, když dojde k první vraždě za 800 let, a z obou kmenů se stávají detektivové, kteří se snaží odhalit pachatele, přičemž se nevyhnou řadě komických omylů a nedorozumění.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5.5
Tohle je tak hrozně blbý až je to úplně geniální. Film je narvaný spoustou prapodivných postav a každá z nich je úplně šíleně dementní a šeredná. Ve filmu je hrozné množství gagu a hlášek,které jednoduchým způsobem z lidový (Bude tma - drž hubu). Vidět jak si Depardieu myje jako Špinavý vlas hlavu stojí za to.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 289 bodů
2
I přes pár zajímavých a vtipných nápadů je tohle jen další stupidní komedie. Je opravdu vidět, že režíroval ten samý člověk, co u Mise Kleopatra, ale právě ta si ještě udržela jistou laťku vkusu, kterou tenhle film zdaleka překročil. 90% je pro mě naprostý odpad a těch pár kladů to nedokáže zastínit.
Fingon
16 886 bodů
4
Brrrrrrrrr!!!

Dodatečné informace

Původní název:
RRRrrrr!!! (více)
  • Francie RRRrrrr!!!
  • Francie ¡¡¡Caverrrrnícola!!!
Premiéra v ČR:
23. 9. 2004
Země původu:
Francie
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné