Božský Evan

56%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2.5
Předražená hloupost,která ani v nejmenším nenaplnila očekávání svých tvůrců a vlastně kohokoliv kdo o film projevil sebemenší zájem. Steve Carell je podle mě špatnej komik a tento film je toho důkazem. Dramatické role mu jdou o poznání lépe. Tady jen ječí a poskakuje od ničeho k ničemu.
Pete69
Pete69
30 100 bodů
7
Absolutní kravina...... až je to prostě dobré. Božský Evan mě bavil zejména v jeho Noemovských zárodcích. Třetí třetina filmu už je dosti americká a pokazila celý dojem. Velmi dobrý film by to byl ( bráno jako komedie ) , pokud by se podařilo zachovat filmu důstojost ve formě méně happyendovského konce. 70%
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Ne moc vtipné a navíc nedávající smysl. Proč vlastně stavěl archu, když pluli jen pár minut a to ještě na místo, kde za ním všechna ta zvířata normálně chodila pěšky? Pro děti možná ideální ptákovina na odpoledne, ale jinak zbytečný film. 4/10
Fingon
16 886 bodů
6
Chcete vidět Saurona, jak se řítí na palubě Noemovy archy Washingtonem? Johna Goodmana posraného od holubů a jiného ptactva, nemluvě o poplivání lamami? S Božským Brucem to má společného snad jen Boha v podání víte koho, ale to nevadí. A upřímně, pokud jste se seznámili s dalšími projekty scénáristy (a režiséra) Steve Oedekerka (Kung Prásk: smrtonosná smrt nebo Mezi námi zvířaty), tak vás to snad ani nemůže moc překvapit...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3
Pěkné na první shlédnutí, ale něco tomu chybělo. Prachobyčejná komedie která vyšumí.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
2
ani si uz nepamatam ked som si pri komedii hovoril ze do tejto sceny by sa hodil uplne iny herec, toto mali nakrutit tak tamto uplne inak. u evana sa mi to stavalo v jednom kuse. steva carella mam celkom rad (americka office sa da i ked sa samozrejme nechyta na rickyho gerveisa a 40 rocny panic bola vazne sleha) ale do tohto filmu sa jeho styl hrania absolutne nehodi!!! inak doooost slaba komedia s minimom humoru ale s mnozstvom hluchych miest a miestami az trapnymi trikmi (tiez si to neodpustim a sa pozastavim nad rozpoctom 170 milionov WTF???????????)
blazma
blazma
4 928 bodů
8
Božský Bruce, měl výhodu, že si mohl ''dělat'' co chtěl, Evan má problém, že se to drží kolem Noeova příběhu s Archou a řekněme si, není to moc chytlavé tak jako Božský Bruce.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
6.5
Novopečený kongresman se k šoku svého okolí pomalu stává Noem a na příkaz Boha dokonce staví archu, při čemž je vcelku komicky pronásledován stády zvířat a houfy ptáků. Upřímně, byla by to jen taková jednodušší pitomost, ale nenuceně vtipné charisma Morgana Freemana v roli Boha ten film jakž takž zachraňuje.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
7
Odraz v zrcadle očividně nefungoval. Tohle nefungovalo ani v HANGOVER 2. Ale humor klapal, S. Carell byl zábavný, ikdyž na kultovního J. Carreyeho to nedosahuje. M. Freeman je opět skvělý. BOŽSKÝ EVAN je průměrná komedie.
Evah
Evah
2 157 bodů
4
Taková průměrná až podprůměrná komedie, prakticky jsem se nezasmála, humor ve smyslu, že se Evan při stavbě archy pořád něčím bouchá, ptáci konají potřebu na záporáky a z Evana se stává biblická postava - to mi moc vtipné nepřijde. Božský Bruce mě vážně bavil, ale toto bohužel nic extra, a to se mi Steve Carrel v Kanclu vážně líbí a vtipný být umí.