Green Street Hooligans 2

51%
Green Street Hooligans 2
Green Street Hooligans 2
Několik členů West Ham skončí ve vězení, kde je také několik jejich rivalů z Millwall, kteří mají stále dobré kontakty a jsou mnohem lépe financováni. Fotbalové výsledky se venku i zde stále odrážejí na jejich vzájemné nevraživosti. Prostředí věznice ještě víc stupňuje již tak dost vyhrocené chování. V sázce začíná být cena nejvyšší, hra začíná



martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 455 bodů
6
Hooligans tentokrát ve věznici. I zde to mezi fotbalovými fanoušky vře, a tak se to tu neustále někde rve. Do toho je přidána, a podle mě zcela zbytečně, zvrácená dozorkyně, která se neštítí ani o šikanu svého kolegy. V tomto snímku jde především o rvačky, ale zdá se mi, že je jich tu nějak moc, a je to na úkor příběhu. K happy andu nakonec dojde, ale to se už od začátku tak nějak očekává. Jedná se tedy o další vězeňský film, kde jakoby vězeňský řád neexistoval, každý si tu dělá co si zamane, a bachaři se na to jen s zpovzdálí dívají. Jedná se tedy o průměrný snímek, který dokáže zaujmout, ale divák musí být víceméně shovívavý.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Felon i jednička GSH kope mnohem vyšší ligu. To je bez debat. Každopádně zábavnost Rváčů (připomínající víc Felona než GSH s Frodem) je chvílemi až neskutečná a hvězdičkově neohodnotitelná....:)

Dodatečné informace

Původní název:
Green Street Hooligans 2 (více)
  • USA Green Street Hooligans 2
  • USA Green Street 2
  • USA Hooligans 2
  • USA Hooligans 2 - Stand Your Ground
  • USA Oi paries tis Prasinis Odou 2
  • USA Rváči
Země původu:
USA
Rozpočet:
8 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Green Street Hooligans 2