Informátoři

43%
Informátoři
Informátoři

Producent filmu IGBY, nominovaného na Zlatý glóbus, přichází s působivým příběhem o temných stínech životního stylu 80. let v Los Angeles. INFORMÁTOŘI, jejichž děj je zasazen právě do Los Angeles 80. let, se soustředí na mladé a bohaté Losangelesany, pohlcené dekadentním životním stylem. Žijí lhostejně a izolovaně od skutečného světa. Půltuctu příběhů filmu spojuje jedna osoba – Graham Sloan. Je to dítě luxusu, které se snaží najít svou vlastní cestu. Grahamovými nejlepšími přáteli jsou Christie a Martin. S nimi se oddává sexu, drogám i debatám o životě. Martin zároveň tajně udržuje milostný vztah s Grahamovou matkou, zatímco otec je posedlý stárnoucí, ale stále sexy hlasatelkou Cheryl Laineovou. Cheryl se také schází s mladíkem jménem Danny, který by mohl klidně být jejím synem…a složitá síť příběhu se zaplétá… Grahamův přítel Tim jede s otcem na Havaj. Otci během pobytu začne vrtat hlavou, proč se jeho synovi nelíbí děvčata a co na jeho chlapci tak přitahuje muže. Grahamův soused Jack drží v zajetí dítě, které unesl z mnohem temnějších důvodů, než je výkupné. Násilnická popová hvězda Bryan Metro se ocitne v nejhorší krizi právě ve chvíli, kdy je jeho kariéra na vrcholu. INFORMÁTOŘI jsou portrétem zbloudilé generace – tragický pád do propasti pod oslnivým pozlátkem L.A.




hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Parta zazobaných amíků se v 80. letech proš*kala až k HIV..Obsazení je sice opravdu hvězdné, nicméně hodně mdlé výkony (snad jen Rourke mi přišel zajímavý) a naprosto nezajímavý průběh děje (slovo "o ničem" film vystihuje naprosto přesně...) zaručí, že budete mít problém, tohle dokoukat vklidu do konce.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
2
Vážně nevím, proč pořád ještě od filmů s hvězdným obsazením (zde Kim Basinger) automaticky očekávám nějakou vyšší kvalitu. Ale tenhle spletenec vztahů z vyšších losangelských kruhů 80. let mě nijak zvlášť neoslovil. Obsah filmu tak, jak je prezentovaný výše, působí asi tak stokrát zajímavěji, než jaká je realita...
Jiřík54
Jiřík54
1 452 bodů
0.5
Naprosto zbytečný film, zbytečně strávený čas u obrazovky, zbytečně vyhozené peníze. Nic horšího jsem dlouho neviděl. Těch 10% je za stále krásnou Kim Basingerovou.

Dodatečné informace

Původní název:
Informátori (více)
  • NSR Informátoři
  • NSR Informátori
  • NSR Informers
  • NSR Informers, The
  • NSR Los confidentes
  • NSR The Informers
  • NSR The Informers - Vite oltre il limite
  • NSR Информаторы
Země původu:
NSR, Německo, USA
Rozpočet:
18 mil. USD
Tržby:
0,38 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění