Rychlý Stripes

58%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5
Málokdy se mi stane,že bych si pustil rodinný film,který by mne něčím zaujal a líbil se mi. Obvykle je to totiž až moc mířené na dětské publikum. To je případ i tohoto filmu. Už mi přece jen není 10 a mluvící zvířata na mne už dojem neudělají. Navíc příběh zebry co chce vyhrát závod a porazit všechny ušlechtilé kole je vážně padlý na hlavu.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Slabší kousek. Nějak mě tento film nevzal a nemohl jsem tomu přijít na chuť. Po dějové stránce to není nejhorší, ale něco se v tom nepovedlo a já nevím přesně co.
blazma
blazma
4 928 bodů
10
Tenhle film zbožňuju ale narovinu jen díky dabingu zvířat. Český dabing většinou nevyhledávám, ale tento film mě baví pouze s českým dabingem. Každopádně, docela fajn příběh.. zkrátka dětská komedie.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
6
Konec dobrý, všechno dobré aneb jak se stala zebra koněm
saboter
saboter
3 564 bodů
6.5
Slušná věc ale příběh jde občas stranou ale celkem film překvapil at jde o atmosferičnost nebo humor nebo celkově vše po humorné stránce mouchy jsou nezapomunetelné ale vadí kopírování jných filmů a herecké výkony jsou ale velmi dobré a to hlavně Bruce Greenwooda a Hayden Panettiere. Ale nic víc nečekat.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Zkrátka dobrá a zábavná komedie...