Dům ďábla

66%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 298 bodů
6
Vím, o co se West pokouší a to gesto sebereflektivní hry s žánrem je mi sympatické. Bohužel mě to ale minulo na rozdíl od třeba Home Sweet Home založeného na stejném principu nekonečného odkládání nutně očekávaných scén. Stejně jako u Tajemství starého hotelu mi přijde, že ambice přesahuje talent a schopnost realizace. Drželo to nad vodou hlavně to, že Donahue to fakt sekne a na její bloudění prázdným domem se hezky kouká, což by u hororu, tedy kvalitního hororu, asi nemělo být kritériem, které člověk zmiňuje. 2 a 1/2
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Yees. 80´s Back!! Nebýt poslední minuty, tak jdu do plných, protože "House of the Devil" poskytl mé nervové soustavě takovou porci napětí, že film, u jehož názvu bude v kolonce žánr napsáno "horror", nebudu chtít nějakou chvíli určitě vidět. Parta za kamerou prostě odvedla neskutečně skvělou práci a vznikl tak jeden z nejzajímavějších horrorů loňského roku, který by si určitě zasloužil velké plátno...8/10
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Nechápu to vysoké hodnocení, protože tento rádoby horor, kromě šokující pointy a toho retro stylu nenabízí vůbec nic, co by se od hororu čekalo. Asi tak 2x jsem při sledování usnul, což se mi nestává, takže opravdu o nesnesitelnou nudu, tudíž dávám pouze jen 1* za tu pointu, ale jinak jde o naprostou utopii.
kery-
kery-
3 671 bodů
8
To byla jízda! výborný oldschoolový horor, který se rozjíždí velice pomalu, ale o to víc je napínavý. I když jsem měl chvilkama tendenci koukat vedle, vždycky jsem se včas vrátil do děje a je to prostě paráda, v současné době velice parádní záležitost - ať už kvůli "návratu" k samotným kořenům hororu co se "devila" týče, tak kvůli parádní vizuální stránce 80. let..
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
8
Nádech hororových osmdesátek,které jsou mým šálkem kávy.Výborně zpracované a pečlivě vybudované napětí od prvních minut.Pokud bude mít Ti West hodně peněz a volnou ruku "asi" se v noci budeme budit víckrát než normálně.Skvělá Jocelin Donahue,dobrá režie,nedotažený konec.