Božská relikvie 2

74%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
30 255 bodů
6
I když se mi druhý díl líbil více, než ten první, stále nejsem nadšený. Jeto více akční a Jackie Chan už naplno ukazuje své bojové umění, kaskadérské kousky a akrobacii. Ale to je vše, příběh totiž nemá pevnější kostru a je to jen o soubojích, záměnách, zvratech a akci. Přesto dobré, pokud si chce člověk pustit odlehčenou akční komedii.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7.5
Božský Jackie, bojová umění jsou úchvatné a příběh sám o sobě taky není nejhorší. Prostě nenudí.
JosefTomas
JosefTomas
9 035 bodů
8.5
Dvojka má mnoho skvělých nápadů a perfektně je využívá. Chan opět skvělý a o proti skvělému prvnímu dílu je to rozhodně krok dopředu.
tomlery
tomlery
2 141 bodů
7.5
Filmy s Jackie Chanem miloval táta a museli jsme se s ním na to dívat. Kolik mi bylo, když jsem to viděl? Osm nebo deset let? Je to docela sranda, ovšem v dnešní době vidím, jak nekvalitní obraz a film to je. Ovšem na tu dobu to jistě byla špice techniky. Co se mi ale na filmu nelíbí, je opakování těch nejsilnějších momentu a nejlépe 3x, anebo také absurdní zrychlení boje, aby si všichni mysleli, že v boji a skákání a lezení byli vážně všichni tak neskutečně mrštní a rychlí. Musím ale uznat, že druhý díl je mnohem lepší, akčnější a promyšlenější. A závěrečná scéna pod písečnými dunami, jak se snaží odnést si co nejvíce zlata, je bomba. Znázornění rčení "Hamty Hamty, ať mám víc než žánry!", až nakonec nikdo nic nemá...