Povstání strojů

28%
Povstání strojů
Povstání strojů
Lidé stvořili svého zabijáka. Když se na neobydleném ostrově v Pacifiku zhroutí přísně tajný program na vývoj vojenských robotů, je vyslán tým vojenského námořnictva, aby je našel a „zastavil". Není to však tak jednoduché! Jakékoliv narušení svého teritoria berou jako útok a brání se. Jsou naprogramováni, aby měli své území pod kontrolou, a to i za cenu smrti...



martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 443 bodů
1
Velice stupidní snímek, kde slovo logika je sprosté slovo. A dialogy? Scénárista byl snad v podnapilém stavu. Takhle se nebaví ani děti hrající si na vojáky. A jednotka je složena s neúspěšných rekrutů, kteří si myslí, že bojovat je prostě sranda. Typický Mockbaster tentokrát na snímek ,,Válka světů,,. Hrůza a děs. Tenhle film neměl vůbec vzniknout.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
0
Opravdu bejkárna. Toto mohl dát dohromady jen začátečník neboli laik. Hrůůůza. Ostudááá!
Zlobert
Zlobert
3 155 bodů
0
jim wynorski si ublinknul do papuly, poté to vyvrhl na zlatý tác, nejspíš koupený v akci v TESCu, postříkal to levným překrývačem pachů od vietnamců, aby to tak moc nesmrdělo a nakonec nám to naservroval s přátelským úsměvem a slovy ''neboj, je to vynikající, vím přece o čem mluvím''. eh. jestli budou lidé jako wynorski nadále točit filmy, tak se asi půjdu ugayit k smrti. šit všech šitů futrál.

Dodatečné informace

Původní název:
A.I. Assault (více)
  • USA Povstání strojů
  • USA A.I. Assault
  • USA Kampf der Maschinen
  • USA Shockwave
  • USA Shockwave - L'attacco dei droidi
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění