Stopa Růžového pantera

52%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5
Bohužel naprosto zbytečný snímek,který měl možná sloužit jako vzpomínka na Petera Sellerse (možná snaha naposledy pořádně na sérii vydělat),ale ve výsledku vůbec nefunguje. Jedná se o záběry,které byly natočeny ještě před Sellersovou smrti doplněné o archivními záběry,které ještě nebyly použity. Celek působí velmi nesourodě a zanechává tak akorát zvláštní pachuť na této vynikající sérii.
Pete69
Pete69
30 255 bodů
5
Na to, že je to z velké části sestříhaný film, tak to není tak zlé. Úvod je velmi slibný a zábavný, když došel originální, nebo nikdy neodvysílaný materiál, bylo to už horší. Sestřihy nebyly zrovna z těch nejhumornějších a nové scény bez Clouseaua prakticky jen vzpomínání. Rozloučení s Petrem Sellersem je film, který je těžké nějak hodnotit. Dám 50%.
avenis
avenis
8 476 bodů
7
Docela povedená pocta geniálně neschopnému Clouseauovi. Joanna Lumleyová jako novinářka Marie Jouveatová se mi líbí. Má jiskru, má vtip a důstojně nás provází vzpomínkami. Prostě výběr toho nejlepšího, co jsme už viděli a ještě něco navíc. A na závěr příslib, že by se Clouseau mohl vrátit... což, jak už víme, nedopadlo zrovna nejlépe.