Lesy

54%
Lesy
Lesy

Mladá a citlivá dívka se v hrůzostrašném příběhu utkává se zlem, jež ožívá mezi stromy. Falburn Academy je prestižní dívčí škola ukrytá hluboko v lesích. Její nejnovější studentka Heather Fasulo (Agnes Bruckner) však není jako všechny ostatní – slyší záhadné hlasy. Rodiče (Bruce Campbell, Emma Campbell) ji zanechali pod hrozivým dohledem ředitelky Traversové (Patricia Clarkson) a jejího podivného učitelského sboru a Heather si brzy uvědomuje, že ve Falburnu nic není takové, jaké se zdá. Když spolužačky začnou záhadně mizet v lesích, Heather děsivé tajemství odhaluje – a dostává se jí za to lekce hrůzy. To nejdůležitější, co by měl člověk ve Falburnu vědět, je to, že z lesů není úniku.




Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Docela stylový mysteriózní horor z hodně dobrou atmosférou a prostředím temných lesů se s příbytkem minut mění jen v trapnou záležitost o čarodějnicích nebo co. Už od začátku nám film dával najevo kdo zde bude ten zlej-celej učitelskej sbor se chová jako banda šílených vražedkyň, které se tváří jako šílené a budí strach už od začátku ( já bych po setkání s nimi zdrhal co by mi nohy stačily). Film dokonale pustoší jeho bídný konec s otřesnou hláškou hlavní záporačky těsně před její smrtí. Herci, nebo spíše herečky nic moc. A nechápu co tu dělal Bruce Campbell, kterého bylo sice příjemnévidět zase se sekyrou, ale ani on nedokázal tento film vytáhnout alespoń do průměru.
Pas
Pas
6 225 bodů
6.5
Co číhá za stromy ... Tajemná škola uprostřed lesů, sbor podivně se chovajících učitelek, záhadný les opředený legendami a jedna senzitivní studentka, která se tomu všemu snaží přijít na kloub.Má to, sem tam, celkem slušnou atmosféru, talentovanou Agnes Bruckner a potěší i odkaz na Evil Dead vč. Bruce Campbella. Naopak mi moc nesedla příliš přehrávající nebo nehrající, jak si kdo vybere, Patricia Clarkson. Je to béčko, ale ta hoďka a půl byla celkem příjemně strávená. 65%

Dodatečné informace

Původní název:
The Woods (více)
  • Velká Británie Lesy
  • Velká Británie The Woods
  • Velká Británie El bosque maldito
  • Velká Británie Il mistero del bosco
  • Velká Británie Voces en el bosque
Premiéra v ČR:
10. 7. 2019
Země původu:
Velká Británie, Německo, USA
Čeština:
Lesy je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch