Útok na ponorku

39%
Útok na ponorku
Útok na ponorku
Expert amerického námořnictva Zach Silver přichází na palubu nejnovější ruské vojenské ponorky Odyssea, která vyplouvá na pravidelné cvičení do Indického oceánu. Celá akce se zdramatizuje, když ponorku obklíčí skupina teroristů, zadrží ji a předají irácké vládě. Zděšení však zavládne, když se na palubě ponorky najde prototyp smrtící nukleární zbraně, která může v průběhu krátké chvíle zničit celou planetu. Podaří se Zachovi v této bezvýchodné situace najít řešení a zachránit Zemi před hrozící katastrofou?



martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 443 bodů
5
Byť se příběh odehrává na ponorce, námět a mnoho scén je převzato ze snímku ´Přepadení v Pacifiku´. Obyčejný akční videofilm je natočen dle daných standardů a za malý peníz se snahou o co nejlepší výpravu. Jednoduchou takřka komiksovou zábavu na motivy známé smrtonosné pasti nelze upřít akčnost, švih a krapet i toho napětí. Chybí tomu však plynulost a přirozený vývoj, ale to je u takových snímků zcela běžný jev. Peckou toto tedy nikdy být nemohlo, ale k nejhoršímu to také nespadá. Jen u toho nepřemýšlet.
Fingon
16 886 bodů
6
Po vizuální stránce otřesné, rok 97 bych určitě nehádal. Třetí hvězdička za Catherine Bell, které mi bylo dost líto, že ho musela líbat...
Ombak_Penari
2 764 bodů
1.5
Tohle napsal a zrežíroval ichtyl. Ale když už mít k dispozici naprosto marného Michaela Dudikoffa, tak proč kolem něj nevytvořit stejně marný film. Nuda k ukousání.

Dodatečné informace

Původní název:
Agguato in fondo al mare (více)
  • USA Útok na ponorku
  • USA Agguato in fondo al mare
  • USA Amenaza submarina
  • USA Crash Dive
  • USA En la línea del enemigo
  • USA Nuclear Alert
Premiéra v ČR:
28. 6. 2019
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch