Critters 3

41%
Critters 3
Plakát traileru

Ovdovělý otec s dcerou Ennie a synem Johnem se vracejí z dovolené, na parkovišti se bez jejich vědomí vetřou k nim do obytného automobilu Critters. Tak se dostanou až do činžáku, kde rodina bydlí a jehož obyvatele chce s pomocí servilního správce Franka vystěhovat majitel Briggs, který zde chce vybudovat výnosnější nákupní středisko. Critters se rychle rozmnožují a jejich útoku podlehne jako první právě Frank, posléze zabijí i Briggse, nevlastního otce Joshuy, s nímž se sbližuje Ennie. Obyvatelům domu nezbývá než hledat únikovu cestu z domu přes půdu...




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3
Po prvních dvou dílech přišel velký propad v kvalitě. Tvůrci zde začali vařit z vody za účelem vytřískat co nejvíce peněz ze známé značky. Na celém filmu to jde dost znát. Scénář toho příliš nenabízí a i proto herci nemají co hrát a jejich výkon tak působí amatérsky. Jedinou zajímavostí je tak mladý Leoš v jedné z rolí.
Pete69
Pete69
29 898 bodů
4
Ani jsem nevěděl, že v Critters 3 hrál mladý Leonardo DiCaprio.. těžko říct, jestli by nejraději zapomněl :) Trojka bohužel pokračovala v sestupném trendu a je ještě horší, než druhý díl. Nic nového, spíše je to více trapné a efekty Critters se nikam neposunuly.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Ty potvory snad nemají dost. To mě podržte, DiCaprio v hororu?! Mazec. Tak jako druhé pokračování je i toto o trochu drsnější a napínavější. Dost mě pobavila scénka s prdícím crittersem co se přežral fazolí.

Dodatečné informace

Původní název:
Critters 3 (více)
  • USA Critters 3
  • USA Critters 3 - Die Kuschelkiller kommen
  • USA Critters 3 - nakertajien paluu
  • USA Critters 3: se comen todo!
  • USA Critters 3: You Are What They Eat
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Critters 3