Temné patro

45%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Z počátku opravdu mrazivá atmosféra na vylidněných nemocničních chodbách a strach z netušeného. To vše ale vzalo za své s prvním duchem a příšerou. Od té doby už tenhle film nešlo prostě brát moc vážně. A ikdyž se snímek ještě jednou zhluboka nadechl (střelba pod schodištěm), tak ten takový nijaký závěr ho zase srazil k zemi. Méně je někdy více - takže příště bez legračních příšer a možná to dopadne lépe. 3/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Promíchaný děj a pointa do konce filmu stále zamotaná. Efektně se drží tento horor v decentnosti a popouští svá tajemství postupně.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Ze začátku to měla docela strašidelnou atmosféru, nějací duchové, takže jsem čekal duchařinu, nakonec se tam zjevej nějaká monstra, která sice vypadala dobře, ale nechápu jejich výskyt, ani chování, vlastně jsem nějak nepochopil děj, a to vůbec. Finští tvůrci mysleli jak nenatočili skvělej horor, možná by jim to vyšlo, kdyby se scénáři věnovali více než 5 minut. Celkově je to pro mě 80 minutová nuda, s nadějným začátkem a beznadjným koncem, střed je nuda s pár dobrými momenty. A ani ti Lordi a ti jejich skvělé masky tomuhle fílku nepomohli.
karlik4801
1 942 bodů
6.5
Mě se Temné patro líbilo jako průměrný horor dnešní doby. Když jdete sledovat horor, co víc se dát čekat. Jsem spokojený a celkem mě to bavilo. I ty masky nějaké skupiny byly přiměřené. Hlavní děj se rychle rozjel a na nic si nehrál, divák by neměl čekat na to co se stane, ale jen sledovat, protože to za chvíli přijde.