Jericho

73%
Jericho
Jericho
Dramatický seriál vypráví o tom, co se stane, když se na obzoru náhle objeví atomový hřib a uvede poklidné městečko v Kansasu v chaos. Jeho obyvatelé se ocitnou v naprosté izolaci a mohou se jen dohadovat, zda jsou jediní Američané, kteří zůstali na živu. Když jsou vyřazeny z provozu veškeré zdroje energie a možnosti komunikace, strach z neznámého uvrhne Jericho do všeobecného zmatku. Město se začne hroutit pod náporem teroru a strach i pocit zkázy probouzí v některých obyvatelích města jen to nejhorší. Ale v této době krize, kdy se citlivých jedinců zmocňuje šílenství, a na povrch vyplouvají i ta nejskrytější tajemství, v sobě někteří lidé najdou vnitřní sílu, jíž si dosud nebyli vědomi. A z těch, u nichž je to nejméně pravděpodobné, vzejdou hrdinové. V průběhu děje seriálu se objeví spiklenecké teorie. Jsou obyvatelé malého města pod palbou útoků? Nastal snad konec světa? A pokud byste přežili armagedon, jak by Váš život nejspíš pokračoval? Stálo by vůbec za to dál žit?




Tom Hardy
Tom Hardy
8 349 bodů
6
Zajímavý námět je zcela zbytečně rozmělňován neustálým pendlováním mezi románky postav, takže tvůrci zcela nesmyslně kombinují Fallout a Dawsonův svět, což je prostě dost krkolomná kombinace. Každopádně to není ztráta času, rozhodně je Jericho „o něčem“, akorát jednoho naštve, že to skutečně zajímavé (a pro děj podstatné) by se vešlo tak do šesti dílů a ona jich má první sezóna hned 22…
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Další americký seriál, s opět solidním a originálním nápadem, ale mezi takovými skvosty jako jsou Dexter, Prison Break, Heroes a dalšími je tento seriál průměrný až podprůměrný. Zvládnul jsem shlédnout prvních 10 částí I. série a dál už to vzdávám, protože jsem se nesmírně nudil. Herecké obsazení je docela slušné v čele s jedním známým xichtem Skeet Ulrich. Snad někdy nejdu druhou cestu k tomuto seriálu, ale po mé první zkušenosti říkám, že jde o seriál, který ne tak úplně využil potenciál jaký se mu nabízel a je k uzoufání nudný, což je zajímavé, protože seriály jako Dexter, Prison Break vyvolávají nezkrotnou závislost na další a další části, u tohohle seriálu v žádném přídapě nenastala, ba naopak, pořád jsem koukal na časomíru a těšil se až to skončí.
PeterFRiusJilek
PeterFRiusJilek
2 462 bodů
2
Stačilo mi vidieť prvú časť; bola hneď aj poslednou. Ako je vôbec možné, že sa seriál s chabými hereckými výkonmi a ešte chabejším scenárom dostane do vysielania?! Aha, veď rieši americký komplex z terorizmu! Oficiálna ideológia Spojených štátov je prednejšia pred formou. (Dodávam ešte: slovenský dabing z toho robí prepadák na entú.)

Dodatečné informace

Původní název:
Jericho (více)
  • USA Jericho
  • USA Jericho - Der Anschlag
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění