Steven Seagal - Muž zákona

51%
Steven Seagal - Muž zákona
Plakát traileru
Steven Seagal se vydává společně s policejním sborem do ulic města New Orleans v Louisianě, kam půjde hledat skutečné kriminálníky. V pořadu tak budou vidět bojové dovednosti akčního herce Stevena Seagala v reálném boji. Tvůrci dají také nahlédnout do hercova soukromí.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2.5
Popravdě ta představa,že by mne měl jako zločince nahánět právě obtloustlý Seagal je celkem bláznivá. Cokoliv co se v tomto pořadu děje je jen těžko uvěřitelné. Né,že bych to Seagalovi nevěřil,ale na tuto roli bych si představoval někoho zábavnějšího,hubenějšího no prostě lepšího.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Seagal už neví jak na sebe upoutat pozornost. Není se čemu divit, když jeho filmy jsou v poslední době béčka tak se cpe alespoň do seriálu. Ale jako seriál takový to ujde.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 349 bodů
6.5
Ten koncept má jedinou chybu – člověk si těžko zvyká na Seagala jako muže zákona. Problém není v tom, že by v té „roli“ nevypadal důvěryhodně. Problém je v tom, že každý divák je tak zvyklý na hollywoodská divadla a předstírání, že je obtížné všechny ty věty tvůrcům „žrát“. Zkrátka je třeba se naladit na to, že tady se hraje real. Díky tomu není Lawman o velikých přestřelkách a stylu, ale o poctivé práci v ulicích, kde mohou prvek maximálního napětí obstarat i členové gangu stojící na ulici. Je zajímavé sledovat, jaký nefalšovaný respekt Steven má a jak mu to jde třeba s pistolí. Škoda, že to není režijně úplně dotažené a více si nehrají s tím konceptem. Ale třeba to dotáhnou výš. Potenciál na Seagalovo JVCD tu rozhodně je. Držím palce, ať to vyjde. I Seagal si zaslouží návrat.

Dodatečné informace

Původní název:
Steven Seagal: Lawman (více)
  • USA Steven Seagal - Muž zákona
  • USA Steven Seagal: Lawman
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění