Jmenuju se Earl

79%
Jmenuju se Earl

Ak vyhráte stotisíc dolárov a stratíte tiket, máte zlú karmu! Ako ju napraviť? Nič nie je stratené, musíte len rýchle odčiniť všetky svoje životné hriechy, spáchané do dnešného dna. To je teória, ktorou sa riadi aj nešťastník Jason Lee ako Earl Hickey, ktorý kamsi zapatrošil vzácny výherný tiket na sumu, ktorá by ho zaručene vytrhla z biedy. Podarí sa mu udobriť s vlastným osudom tak, aby mu osvietil cestu k ukrytému tiketu ešte do uzávierky vyplácania výhier súťaže? (oficiální text distributora)





Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
9
Jmenuju se Earl je pro mně seriálem roku 2005. Takové množství skvěle napsaných postav a hlavně skvělý Casting ať už hlavních rolí jako Jason Lee v roli Earla až po menší postavy jako byl Earlův otec Beau Bridges. Seriál celou tu dobu provází takový kladný náboj a příjemný smysl pro humor. Jen škoda,že byl seriál ukončen a my se nedočkali pořádného finále.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 289 bodů
8
Docela pěkný seriál na zabitá dlouhé chvíle a nepravidelné sledování, ale děj je vystavěn na moc banální zápletce a po druhé sérii už celek začíná udit a "trapčit". Proto přestávám sledovat, abych mohl zachovat čtyři hvězdy.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Po dlouhé době opět další suprový seriál co je skutečně sledovatelný a dost dobře vtipný a zábavný.

Dodatečné informace

Původní název:
My Name Is Earl (více)
  • USA Jmenuju se Earl
  • USA My Name Is Earl
Premiéra v ČR:
14. 6. 2022
Země původu:
USA
Čeština:
Jmenuju se Earl je dostupný s českými titulky

Podobné


Powered byJustWatch