Naruto

80%
Naruto
Plakát traileru

Seriál pojednávající o zdánlivě obyčejném chlapci, který disponuje několika nezvyklými a výjimečnými schopnostmi.




FlyWater
FlyWater
4 528 bodů
10
Návrat do doby mého dětství a do doby kdy ještě existoval Jetix. To byli časy ! Pamatuji si, že i když bylo pozdě večer, tak jsem musel vstát a hned se jít dívat. V té době jsem ještě nebyl tak háklivý na český dabing, takže jsem to neskutečně žral.I když opakovali stejný díl já se přesto díval. Samozřejmě jsem, ale neviděl všechny díly. Za několik let jsem dostal rozum a zkoukl všechny řady a pěkně v originálním znění.Skvělá to podívaná. Japonština tomu dodá ty pravý grády. Hned od prvního momentu budete sympatizovat s hlavní postavou. Kdo by nefandil ubohému sirotkovi k tomu aby si splnil svůj sen -> stát se Hokagem. Po příběhové stránce super. Skvěle vykreslený vývoj postav po celý anime. Když už jsem nakousl ty postavy, tak nejde nic jiného než pochválit. Tolik různých osobností ! Super ! Souboje jsou tu na vysoké úrovni. Každou bitku hrozně žeru. Hlavně díky nespočtu technik, takže stereotyp tu je cizí slovo. Plus jako doprovod skvělá hudba ( The Raising Fighting Spirit ). Celkově je ale hudba dobře použitá. Při již zmíněních bojích, při smutných scénách kde vás donutí uronit slzu atd. Openingy i Endigy super. Hlavně od Flow !! :3 Ale Naruto není jen akční anime. Nespočetněkrát se i zasmějete. Jediné co mi na Narutovi vadí je nadměrný počet fillerů, ale tady se to dá ještě přežít. Bojím se Shippudenu. Celkově na Naruta nemůžu říct žádné křivé slovo. Naruto je anime, které můžu vidět milionkrát a stejnak mě nepřestane bavit. Je to prostě moje srdcovka, která mě uvedla do světa anime. Naruto děkuju ti !! Oblíbené postavy : Naruto, Hinata, Gaara a mohl bych pokračovat. Je jich fakt hafo. Nenáviděné postavy : Sakura, Sasuke. Chudák Naruto být zrovna s nima v týmu.
Vurhor
Vurhor
2 021 bodů
8
Nedejte na první dojem! Naruto se sice zprvu může zdát jako čistě infantilní, jednoduchá a směšná zábava pro prcky (což někdy opravdu je), ale když u toho člověk pár epizod vydrží, tak vlastně zjistí, že to je seriál s velkou škálou zajímavých a skvěle napsaných postav, mezi kterými si člověk lehce najde oblíbence, navíc s poutavou příběhovou linkou, které nechybí napětí ani logika, plus s podmanivými souboji, jenž jsou často radostí pro oko. Samotnou narativitu by Narutovi mohl dokonce závidět i leckterý dnešní příběhový seriál. Třeba abych v pozdější fázi příběhu ukazoval fakáče na postavu, které jsem ze začátku strašně fandil (a taky naopak), to se zatím povedlo jen Hře o trůny. Ano, je tam ale i plno extrémně trapných fórů, úděsně utahaných sekvencí, přehnaného afektu a dalších aspektů typických pro standardní anime, plus seriál je to extrémně dlouhý, v jeho poslední třetině navíc opravdu dost kriticky ztratí dech. Ale sakra žůžo dobrodrůžo je to pořádné. Už jen kvůli parádnímu soundtracku. Schválně si zkuste dát prvních 10 dílů, pokud vás to ani poté nechytne, odložte to.
karlik4801
1 942 bodů
7.5
Fantasy s hlavním hrdinou, který má svůj sen a za každou cenu si ho vybojuje. Musí ujít dlouho cestu životem, aby se mu sen splnil. Na své cestě stát se lepším ninjou získává nové přátelé, spojence, i rivaly a nepřátelé. Pro Naruta je heslo "Nikdy se nevzdávat". Díl co díl se zdokonaluje a pomalu dohání úroveň, svého největšího rivala Sasukeho, ten má ale jiný cíl. při kterém může zemřít.. Rivalské a přátelské pouto je tak silné, že se Naruto rozhodne, z toho svého přítele vysekat.

Dodatečné informace

Původní název:
Naruto (více)
  • Japonsko Naruto
  • Japonsko ナルト
Země původu:
Japonsko
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné